Emrah, 6 yıllık eşi Sibel Erdoğan'dan kuruş nafaka vermeden boşanıyor

GÜNDEM 20.07.2020 - 12:23, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1214+ kez okundu.
 

Emrah, 6 yıllık eşi Sibel Erdoğan'dan kuruş nafaka vermeden boşanıyor

Ünlü şarkıcı Emrah, 6 yıl önce evlendiği 2 çocuğunun annesi Sibel Erdoğan'dan boşanıyor. Dosyaya gizlilik kararı aldıran şarkıcı, eşinden hiçbir talepte bulunmadı.

Uzun süredir ortalarda görünmeyen Emrah Erdoğan, 6 yıllık eşi Sibel Erdoğan'a boşanma davası açtı. Bodrum Aile Mahkemesi'ne başvuran şarkıcı dosyaya gizlilik kararı aldırdı   .HİÇBİR TALEPTE BULUNMUYOR Emrah Erdoğan, 2014'ün haziran ayında evlendiği Sibel Erdoğan'dan boşanma kararı aldı. Dosyaya gizlilik kararı aldıran şarkıcının eşinden hiçbir talepte bulunmadığı öğrenildi.   İLK KRİZ GEÇTİĞİMİZ AYLARDA PATLAMIŞTI Emrah ile Sibel Erdoğan arasındaki ilk kriz geçtiğimiz ocak ayında yaşanmıştı. Şiddetli geçimsizlik yüzünden boşanacağı iddia edilen çift, o dönem çıkan haberleri yalanlamıştı. Emrah ile Sibel Erdoğan çiftinin Elyesa adında bir oğlu ve Eleysa adlı bir kızları var.
Ünlü şarkıcı Emrah, 6 yıl önce evlendiği 2 çocuğunun annesi Sibel Erdoğan'dan boşanıyor. Dosyaya gizlilik kararı aldıran şarkıcı, eşinden hiçbir talepte bulunmadı.

Uzun süredir ortalarda görünmeyen Emrah Erdoğan, 6 yıllık eşi Sibel Erdoğan'a boşanma davası açtı. Bodrum Aile Mahkemesi'ne başvuran şarkıcı dosyaya gizlilik kararı aldırdı

 

.HİÇBİR TALEPTE BULUNMUYOR

Emrah Erdoğan, 2014'ün haziran ayında evlendiği Sibel Erdoğan'dan boşanma kararı aldı. Dosyaya gizlilik kararı aldıran şarkıcının eşinden hiçbir talepte bulunmadığı öğrenildi.

 

İLK KRİZ GEÇTİĞİMİZ AYLARDA PATLAMIŞTI

Emrah ile Sibel Erdoğan arasındaki ilk kriz geçtiğimiz ocak ayında yaşanmıştı. Şiddetli geçimsizlik yüzünden boşanacağı iddia edilen çift, o dönem çıkan haberleri yalanlamıştı. Emrah ile Sibel Erdoğan çiftinin Elyesa adında bir oğlu ve Eleysa adlı bir kızları var.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.