Emniyet Genel Müdürlüğünden Sözcü yazarına tepki

08.05.2020 - 14:42, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1884+ kez okundu.
 

Emniyet Genel Müdürlüğünden Sözcü yazarına tepki

Emniyet Genel Müdürlüğü, Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın köşe yazısında dile getirdiği 'Pazar günü maskesiz dışarı çıkanlara her ekip, en az 150 kişiye ceza kesecek.' iddiasını yalanladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü, Sözcü yazarı Rahmi Turan’ın “Bu Pazar çok ceza kesilebilir!” başlıklı, yazmış olduğu köşe yazısına istinaden açıklama yaptı. Sosyal medyadan "Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan’ın 'Bu Pazar çok ceza kesilebilir!' başlıklı, yazmış olduğu köşe yazısına istinaden aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur" paylaşımında bulunan Emniyet Genel Müdürlüğünün açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan’ın 'Bu Pazar çok ceza kesilebilir!' başlıklı, emekli bir polis müdürünün beyanına dayandırarak yazmış olduğu köşe yazısına istinaden aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur; "Çirkin bir iftira" Tüm dünyanın pandemi ile uğraştığı bu zorlu süreçte, hiçbir resmi dayanağı olmayan bu tür beyanlar, gecesini gündüzüne katarak büyük bir özveri ve istekle vatandaşlarımızın sağlığını korumak için çalışan Polis Teşkilatımıza yönelik atılmış çirkin bir iftiradır. Söz konusu yazıdaki iddialar kesinlikle doğru değildir, yazıda belirtildiği gibi sahada çalışılan personelimize yönelik böyle bir talimat verilmemiştir. İddia edildiği gibi bu ve buna benzer uygulamalarımızda bugüne kadar kesinlikle olmamıştır. Türk Polis Teşkilatı olarak ülkemizin huzur ve güvenliği için suç ve suçlularla mücadelemizi her alanda 7/24 çalışma esasına göre sürdürmeye devam edeceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." Sözcü paçavrası yazarı Rahmi Turan, köşe yazısında 'Pazar günü maskesiz dışarı çıkanlara her ekip, en az 150 kişiye ceza kesecek.' iddiasında bulunmuştu.
Emniyet Genel Müdürlüğü, Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın köşe yazısında dile getirdiği 'Pazar günü maskesiz dışarı çıkanlara her ekip, en az 150 kişiye ceza kesecek.' iddiasını yalanladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü, Sözcü yazarı Rahmi Turan’ın “Bu Pazar çok ceza kesilebilir!” başlıklı, yazmış olduğu köşe yazısına istinaden açıklama yaptı.

Sosyal medyadan "Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan’ın 'Bu Pazar çok ceza kesilebilir!' başlıklı, yazmış olduğu köşe yazısına istinaden aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur" paylaşımında bulunan Emniyet Genel Müdürlüğünün açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan’ın 'Bu Pazar çok ceza kesilebilir!' başlıklı, emekli bir polis müdürünün beyanına dayandırarak yazmış olduğu köşe yazısına istinaden aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur;

"Çirkin bir iftira"
Tüm dünyanın pandemi ile uğraştığı bu zorlu süreçte, hiçbir resmi dayanağı olmayan bu tür beyanlar, gecesini gündüzüne katarak büyük bir özveri ve istekle vatandaşlarımızın sağlığını korumak için çalışan Polis Teşkilatımıza yönelik atılmış çirkin bir iftiradır.

Söz konusu yazıdaki iddialar kesinlikle doğru değildir, yazıda belirtildiği gibi sahada çalışılan personelimize yönelik böyle bir talimat verilmemiştir. İddia edildiği gibi bu ve buna benzer uygulamalarımızda bugüne kadar kesinlikle olmamıştır.

Türk Polis Teşkilatı olarak ülkemizin huzur ve güvenliği için suç ve suçlularla mücadelemizi her alanda 7/24 çalışma esasına göre sürdürmeye devam edeceğiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Sözcü paçavrası yazarı Rahmi Turan, köşe yazısında 'Pazar günü maskesiz dışarı çıkanlara her ekip, en az 150 kişiye ceza kesecek.' iddiasında bulunmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.