Elvis Presley'in torunu Benjamin Keough intihar etti

13.07.2020 - 23:50, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1483+ kez okundu.
 

Elvis Presley'in torunu Benjamin Keough intihar etti

Elvis Presley'in kızı Lisa Marie Presley'in oğlu Benjamin intihar etti. 27 yaşındaki Benjamin'in silahla kendini vurduğu açıklandı.

Dünyanın en çok tanınan sanatçılarından biri olan Elvis Presley’in torunu Benjamin Keough evinde ölü bulundu. 1977 yılında yaşamını yitiren Presley’in kızı Lisa Marie Presley’in oğlu olan Keough’nun bir tabanca ile intihar ettiği açıklandı.   "GÜÇLÜ KALMAYA ÇALIŞIYOR" 27 yaşındaki Keough’nun ölümü ile ilgili soruşturma başlatılırken annesinin sözcüsü bir açıklama yaptı: “Lisa Marie Presley tamamen yıkıldı fakat 11 yaşındaki ikizleri ve en büyük kızı Riley için güçlü kalmaya çalışıyor. Benjamin’i çok seviyordu ve onu hayatının aşkı olarak görüyordu” ifadesi kullanıldı.
Elvis Presley'in kızı Lisa Marie Presley'in oğlu Benjamin intihar etti. 27 yaşındaki Benjamin'in silahla kendini vurduğu açıklandı.

Dünyanın en çok tanınan sanatçılarından biri olan Elvis Presley’in torunu Benjamin Keough evinde ölü bulundu. 1977 yılında yaşamını yitiren Presley’in kızı Lisa Marie Presley’in oğlu olan Keough’nun bir tabanca ile intihar ettiği açıklandı.

 

"GÜÇLÜ KALMAYA ÇALIŞIYOR"

27 yaşındaki Keough’nun ölümü ile ilgili soruşturma başlatılırken annesinin sözcüsü bir açıklama yaptı: “Lisa Marie Presley tamamen yıkıldı fakat 11 yaşındaki ikizleri ve en büyük kızı Riley için güçlü kalmaya çalışıyor. Benjamin’i çok seviyordu ve onu hayatının aşkı olarak görüyordu” ifadesi kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.