Elektrik kablolarıyla bağlayıp, dövdüler...

GÜNDEM 05.04.2021 - 12:11, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2004+ kez okundu.
 

Elektrik kablolarıyla bağlayıp, dövdüler...

Skandallarla dolu iş insanı ve eski Adidas sahibi Bernard Tapie ve karısı, Paris yakınlarındaki mülklerinde hırsızlık olayında saldırıya uğradı.

Mide kanserinden muzdarip 78 yaşındaki ünlü iş insanı Bernard Tapie ve 70 yaşındaki karısı Dominique Cumartesi günü Combs-la-Ville'deki evlerinde saldırıya uğradı.   Dev şirketin sahibi vefat etti En zenginler listesindeydiDev şirketin sahibi vefat etti! En zenginler listesindeydi BBC'nin haberine göre çift elektrik kablolarıyla bağlandı, fiziksel saldırıya uğradı ve mücevherleri çalındı. Onlarca yıldır yolsuzluk ve dolandırıcılıkla ilgili yasal savaşların merkezinde yer alan Tapie ve eşi gece 00:30'da dört adam tarafından şiddete uğradı.    Adidasın eski sahibi Tapie ve eşi saldırıya uğradı Elektrik kablolarıyla bağlayıp, dövdüler... Combs-La-Ville Belediye Başkanı Guy Geoffroy AFP'ye verdiği demeçte, hırsızların aradıkları mücevherleri bulamadıkları için şiddeti daha da üst boyuta çıkardıklarını ifade etti.    Dev şirketin yöneticileri istifa etti 46 bin yıllık mağarayı patlatmışlardı...Dev şirketin yöneticileri istifa etti! 46 bin yıllık mağarayı patlatmışlardı... Kendini kurtarmayı başaran Dominique Tapie, bir komşunun evine koştu ve polisi aradı. Dominique ve Bernard Tapie hastaneye kaldırıldı. Adidasın eski sahibi Tapie ve eşi saldırıya uğradı Elektrik kablolarıyla bağlayıp, dövdüler... BERNARD TAPİE KİMDİR? Bernard Tapie'nin on yıllardır uzun bir başarı listesi var: - 1992-3'te bakanlık - Spor giyim markası Adidas'ın çoğunluk hissedarı Dev şirket pandemiye dayanamadı Veda ettiğini duyurduDev şirket pandemiye dayanamadı! Veda ettiğini duyurdu - Olympique de Marseille futbol kulübünün sahibi - Medya patronu, La Provence ve diğer gazeteleri devraldı - Radyo ve TV şovlarına ev sahipliği yapma. Adidasın eski sahibi Tapie ve eşi saldırıya uğradı Elektrik kablolarıyla bağlayıp, dövdüler... Ama aynı zamanda bir dizi hukuki sorun yaşadı. 1990'larda iflas ilan etti. Yolsuzluk, vergi dolandırıcılığı ve şirket varlıklarının kötüye kullanılmasıyla ilgili bir dizi davadan sonra beş ay hapis yattı. Olympique de Marseille, şampiyonluk kazansa da Tapie'nin döneminde şike yapmakla suçlandı ve kulüp lig şampiyonluk unvanı alınarak alt lige düştü. 
Skandallarla dolu iş insanı ve eski Adidas sahibi Bernard Tapie ve karısı, Paris yakınlarındaki mülklerinde hırsızlık olayında saldırıya uğradı.


Mide kanserinden muzdarip 78 yaşındaki ünlü iş insanı Bernard Tapie ve 70 yaşındaki karısı Dominique Cumartesi günü Combs-la-Ville'deki evlerinde saldırıya uğradı.

 

Dev şirketin sahibi vefat etti En zenginler listesindeydiDev şirketin sahibi vefat etti! En zenginler listesindeydi
BBC'nin haberine göre çift elektrik kablolarıyla bağlandı, fiziksel saldırıya uğradı ve mücevherleri çalındı. Onlarca yıldır yolsuzluk ve dolandırıcılıkla ilgili yasal savaşların merkezinde yer alan Tapie ve eşi gece 00:30'da dört adam tarafından şiddete uğradı. 

 

Adidasın eski sahibi Tapie ve eşi saldırıya uğradı Elektrik kablolarıyla bağlayıp, dövdüler...
Combs-La-Ville Belediye Başkanı Guy Geoffroy AFP'ye verdiği demeçte, hırsızların aradıkları mücevherleri bulamadıkları için şiddeti daha da üst boyuta çıkardıklarını ifade etti. 

 

Dev şirketin yöneticileri istifa etti 46 bin yıllık mağarayı patlatmışlardı...Dev şirketin yöneticileri istifa etti! 46 bin yıllık mağarayı patlatmışlardı...
Kendini kurtarmayı başaran Dominique Tapie, bir komşunun evine koştu ve polisi aradı. Dominique ve Bernard Tapie hastaneye kaldırıldı.

Adidasın eski sahibi Tapie ve eşi saldırıya uğradı Elektrik kablolarıyla bağlayıp, dövdüler...


BERNARD TAPİE KİMDİR?

Bernard Tapie'nin on yıllardır uzun bir başarı listesi var:

- 1992-3'te bakanlık

- Spor giyim markası Adidas'ın çoğunluk hissedarı

Dev şirket pandemiye dayanamadı Veda ettiğini duyurduDev şirket pandemiye dayanamadı! Veda ettiğini duyurdu
- Olympique de Marseille futbol kulübünün sahibi

- Medya patronu, La Provence ve diğer gazeteleri devraldı

- Radyo ve TV şovlarına ev sahipliği yapma.

Adidasın eski sahibi Tapie ve eşi saldırıya uğradı Elektrik kablolarıyla bağlayıp, dövdüler...
Ama aynı zamanda bir dizi hukuki sorun yaşadı. 1990'larda iflas ilan etti. Yolsuzluk, vergi dolandırıcılığı ve şirket varlıklarının kötüye kullanılmasıyla ilgili bir dizi davadan sonra beş ay hapis yattı.

Olympique de Marseille, şampiyonluk kazansa da Tapie'nin döneminde şike yapmakla suçlandı ve kulüp lig şampiyonluk unvanı alınarak alt lige düştü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.