Ekrem hizmette sınır tanımıyor!

22.07.2020 - 10:53, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 960+ kez okundu.
 

Ekrem hizmette sınır tanımıyor!

İBB’ye bağlı İstanbul Kitapçısı, Atatürk'ün hatıralarının bulunduğu kitabı 135 liradan satışa çıkardı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. 23 Haziran'da başkanlık koltuğuna oturan İmamoğlu, İstanbulluların beklediği hizmetler yerine projelerini başka kulvarda sürdürüyor.   Son hizmet, Nutuk.... Mustafa Kemal'in yazdığı Nutuk üzerinden, birçok CHP'li yazardan sonra İBB de para kazanmaya karar verdi. İBB’ye bağlı İstanbul Kitapçısı, Nutuk'tan alıntılar yaparak bastırdığı "Hatıratlarla Karşılaştırmalı Nutuk" kitabını 135 liradan satışa sundu.
İBB’ye bağlı İstanbul Kitapçısı, Atatürk'ün hatıralarının bulunduğu kitabı 135 liradan satışa çıkardı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

23 Haziran'da başkanlık koltuğuna oturan İmamoğlu, İstanbulluların beklediği hizmetler yerine projelerini başka kulvarda sürdürüyor.

 

Son hizmet, Nutuk....


Mustafa Kemal'in yazdığı Nutuk üzerinden, birçok CHP'li yazardan sonra İBB de para kazanmaya karar verdi.

İBB’ye bağlı İstanbul Kitapçısı, Nutuk'tan alıntılar yaparak bastırdığı "Hatıratlarla Karşılaştırmalı Nutuk" kitabını 135 liradan satışa sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.