Ekrem 350 şantiyeyi kapatıp, 114 projeyi durdurdu

16.07.2020 - 14:34, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1086+ kez okundu.
 

Ekrem 350 şantiyeyi kapatıp, 114 projeyi durdurdu

CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin durdurduğu projelere Esenler Belediye Başkanı ve AK Parti İBB Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'dan çok sert tepki geldi. İBB'nin 350 şantiyeyi kapatıp, 114 projeyi durdurduğunu söyleyen Göksu, AK Partili belediyelerdeki projelerin özellikle durdurulduğuna dikkat çekti.

AK Parti Esenler Belediye Başkanı ve partisinin İBB Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, Meclis toplantısında açtı ağzını yumdu gözünü. Göksu, İBB'nin 350 şantiyeyi kapatıp, 114 projeyi durdurduğunu söyledi. Göksu, CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, AK Partili belediyelerdeki projeleri özellikle durdurduğuna dikkat çekti. Göksu, "Bahçelievler'de engelli asansörünü bile durdurdular" dedi.   İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında konuşan AK Parti Esenler Belediye Başkanı ve partisinin İBB Grup Başkanvekili Tevfik Göksu sert ifadeler kullandı. İBB yönetimini topa tutan Göksu, durdurulan projeleri tek tek açıkladı. Göksu, projelerin genelinin AK Parti belediyelerinin bulunduğu ilçelerde olduğunu vurguladı, "Partizanlık yapmayacaklar ya..." dedi. Göksu, Bahçelievler'de engelli asansörü yapımının bile İBB tarafından durdurulduğunu açıkladı.   İBB'yi topa tuttu İBB Meclis'inde kürsüye çıkan Göksu, "Şimdi burayı iyi dinleyin bakın. İstanbul ile ilgili bir adım, bir metre bir şey yapmadığınız gibi, devam eden 350 şantiyeyi durdurdunuz. 10 milyarlık projeleri durdurdunuz. İlçe, ilçe listesi. Ne hikmet ise hepsi de AK Partili ilçeler, partizanlık yapmayacaklar ya. 114 tane projeyi durdurdunuz. Durdurdukları projeler arasında ne var biliyor musunuz? Bahçelievler'de engelli asansörünü bile durdurmuşlar. Bu projeler içinde neler var, kültür merkezleri, pazar yerleri, yeraltı otoparkları, bunları durdurdunuz." dedi. "Zihniyet aynı arkadaşlar" Harcanan paraların israf edildiğini ifade eden Göksu, sözlerini şu sert ifadelerle sürdürdü: "Ya bunlar milli servet. Bir kısmı başlamış, bir kısmı ise başlamak üzere... Şimdi Levazım'dan geçecek tünel durdurulmuş. Yaklaşık 200 küsür milyon lira harcanmış. Yahu bunu durdurmak... Tünel için söylemişlerdi ya, bunu patates deposu mu yapalım, zihniyet aynı arkadaşlar. Bunlar kamunun parası, siz kendi önceliklerinizi belirlemek içim kamunun parasını durduruyorusunuz."
CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin durdurduğu projelere Esenler Belediye Başkanı ve AK Parti İBB Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'dan çok sert tepki geldi. İBB'nin 350 şantiyeyi kapatıp, 114 projeyi durdurduğunu söyleyen Göksu, AK Partili belediyelerdeki projelerin özellikle durdurulduğuna dikkat çekti.

AK Parti Esenler Belediye Başkanı ve partisinin İBB Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, Meclis toplantısında açtı ağzını yumdu gözünü. Göksu, İBB'nin 350 şantiyeyi kapatıp, 114 projeyi durdurduğunu söyledi. Göksu, CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, AK Partili belediyelerdeki projeleri özellikle durdurduğuna dikkat çekti. Göksu, "Bahçelievler'de engelli asansörünü bile durdurdular" dedi.

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında konuşan AK Parti Esenler Belediye Başkanı ve partisinin İBB Grup Başkanvekili Tevfik Göksu sert ifadeler kullandı. İBB yönetimini topa tutan Göksu, durdurulan projeleri tek tek açıkladı. Göksu, projelerin genelinin AK Parti belediyelerinin bulunduğu ilçelerde olduğunu vurguladı, "Partizanlık yapmayacaklar ya..." dedi. Göksu, Bahçelievler'de engelli asansörü yapımının bile İBB tarafından durdurulduğunu açıkladı.

 

İBB'yi topa tuttu
İBB Meclis'inde kürsüye çıkan Göksu, "Şimdi burayı iyi dinleyin bakın. İstanbul ile ilgili bir adım, bir metre bir şey yapmadığınız gibi, devam eden 350 şantiyeyi durdurdunuz. 10 milyarlık projeleri durdurdunuz. İlçe, ilçe listesi. Ne hikmet ise hepsi de AK Partili ilçeler, partizanlık yapmayacaklar ya. 114 tane projeyi durdurdunuz. Durdurdukları projeler arasında ne var biliyor musunuz? Bahçelievler'de engelli asansörünü bile durdurmuşlar. Bu projeler içinde neler var, kültür merkezleri, pazar yerleri, yeraltı otoparkları, bunları durdurdunuz." dedi.

"Zihniyet aynı arkadaşlar"
Harcanan paraların israf edildiğini ifade eden Göksu, sözlerini şu sert ifadelerle sürdürdü:

"Ya bunlar milli servet. Bir kısmı başlamış, bir kısmı ise başlamak üzere... Şimdi Levazım'dan geçecek tünel durdurulmuş. Yaklaşık 200 küsür milyon lira harcanmış. Yahu bunu durdurmak... Tünel için söylemişlerdi ya, bunu patates deposu mu yapalım, zihniyet aynı arkadaşlar. Bunlar kamunun parası, siz kendi önceliklerinizi belirlemek içim kamunun parasını durduruyorusunuz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.