Dövdükleri arkadaşlarını seyir halindeki araçtan attılar

10.06.2020 - 12:58, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1852+ kez okundu.
 

Dövdükleri arkadaşlarını seyir halindeki araçtan attılar

Adana'da, seyir halindeki otomobilde arkadaşlarınca darbedilen Kenan P., yol kenarına atıldı.

Saat 01.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Narlıca Mahallesi Mithatpaşa Bulvarı'nda, seyir halindeki otomobilde arkadaşı olduğu iddia edilen kişilerce darbedilen Kenan P., daha sonra araçtan atıldı. İsimleri öğrenilemeyen şüpheliler, olayın ardından kaçtı.   YARALININ SAĞLIK DURUMU İYİ Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Başından aldığı darbe sonucu yaralanan Kenan P., sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Kenan P.'nin durumunun iyi olduğu belirtildi. Şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan polis, soruşturmaya devam ediyor.
Adana'da, seyir halindeki otomobilde arkadaşlarınca darbedilen Kenan P., yol kenarına atıldı.

Saat 01.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Narlıca Mahallesi Mithatpaşa Bulvarı'nda, seyir halindeki otomobilde arkadaşı olduğu iddia edilen kişilerce darbedilen Kenan P., daha sonra araçtan atıldı. İsimleri öğrenilemeyen şüpheliler, olayın ardından kaçtı.

 

YARALININ SAĞLIK DURUMU İYİ
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Başından aldığı darbe sonucu yaralanan Kenan P., sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Kenan P.'nin durumunun iyi olduğu belirtildi.

Şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan polis, soruşturmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.