Dokuzuncu kattan düşen Ali bebek hayatını kaybetti

03.11.2019 - 20:55, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36 906+ kez okundu.
 

Dokuzuncu kattan düşen Ali bebek hayatını kaybetti

Londra’nın kuzeyinde bir binanın dokuzuncu katındaki penceresinden düşen bebek hayatını kaybetti.

Perşembe günü yaşanan olay sonrası, polis 10:50 sularında Tottenham High Road’taki Stellar House isimli sosyal konutlara çağrıldı. Hemen hastaneye kaldırılan bebeğin, yapılan tüm müdahalelere rağmen 11:39’da hayatını kaybettiği açıklandı. Polis, Soruşturma Başlattı Hayatını kaybeden bebeğin, henüz 18 aylık olduğu öğrenildi. Olayın ardından polis soruşturma başlattığını duyurdu. Pencerenin bozuk olduğu belirtilirken, tamir edilmesi için iki aydır belediyeden dönüş beklendiği öğrenildi. Ağlayarak Komşusunu Aradı Hayatını kaybeden bebeğin Duygu isimli annesinin komşusu olduğu öğrenilen Meral Dervik, Duygu’nun ağlayarak kendisini aradığını ve bebeğin pencereden düştüğünü söylediğini açıkladı. Pencerenin bozuk olduğunu söyleyen Dervik, “Aynı problem bende de vardı. Hatta camlar bile kırıktı” dedi. Polis tarafından yapılan açıklamada, “31 Ekim Perşembe günü 10:51’de N17, High Road üzerindeki bir binadan bir bebeğin düştüğü ihbarını aldık. Ekibimiz, Londra Ambulans Servisi, Hava Ambulansı ve Londra İtfaiyesi ile birlikte olay yerine gittiğinde erkek bir bebeği durumu kritik bir şekilde buldu. Ancak 18 aylık olduğu belirtilen bebek, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti” sözlerine yer verildi.
Londra’nın kuzeyinde bir binanın dokuzuncu katındaki penceresinden düşen bebek hayatını kaybetti.

Perşembe günü yaşanan olay sonrası, polis 10:50 sularında Tottenham High Road’taki Stellar House isimli sosyal konutlara çağrıldı. Hemen hastaneye kaldırılan bebeğin, yapılan tüm müdahalelere rağmen 11:39’da hayatını kaybettiği açıklandı.

Polis, Soruşturma Başlattı

Hayatını kaybeden bebeğin, henüz 18 aylık olduğu öğrenildi. Olayın ardından polis soruşturma başlattığını duyurdu.

Pencerenin bozuk olduğu belirtilirken, tamir edilmesi için iki aydır belediyeden dönüş beklendiği öğrenildi.

Ağlayarak Komşusunu Aradı

Hayatını kaybeden bebeğin Duygu isimli annesinin komşusu olduğu öğrenilen Meral Dervik, Duygu’nun ağlayarak kendisini aradığını ve bebeğin pencereden düştüğünü söylediğini açıkladı.

Pencerenin bozuk olduğunu söyleyen Dervik, “Aynı problem bende de vardı. Hatta camlar bile kırıktı” dedi.

Polis tarafından yapılan açıklamada, “31 Ekim Perşembe günü 10:51’de N17, High Road üzerindeki bir binadan bir bebeğin düştüğü ihbarını aldık. Ekibimiz, Londra Ambulans Servisi, Hava Ambulansı ve Londra İtfaiyesi ile birlikte olay yerine gittiğinde erkek bir bebeği durumu kritik bir şekilde buldu. Ancak 18 aylık olduğu belirtilen bebek, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti” sözlerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.