Dokulmazmı: Savciların gözü önünde resmen teröre destek veriyor

15.09.2020 - 10:44, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 939+ kez okundu.
 

Dokulmazmı: Savciların gözü önünde resmen teröre destek veriyor

15 Temmuz'da darbecileri destekleyen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun FETÖ, DHKP-C ve PKK tweetleri zihniyetini ortaya koyarken, sanki gizli bir el kaftancıoğlu'nu CHP'de koruyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun en son "Atatürk'e Atatürk diye değil, Gazi Mustafa Kemal diye hitap etmek istiyorum." sözleri sonrası CHP'liler isim vermeden Kaftancıoğlu'nu eleştirmişti. Kaftancuoğlu'nun 15 Temmuz gecesi attığı tweetlerde ezan okunmasına ve halkın sokağa çıkmasına karşı çıkmıştı. Terör örgütlerine resmen destek veriyor Kaftancoğlu daha önce attığı tweetlerde ise DHKP-C, PKK gibi örgütlere de defalarca destek veriyor ama her nedense hiç bir savcı dokunamıyor CHP yönetimi ses çıkarmıyor Tüm bu eylemlerine rağmen Canan Kaftancıoğlu için CHP yönetiminden bir ses çıkmaması oldukça şaşırtıcı. Terör sevici HDP ve CHP arasındaki ittifak nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kaftancıoğlu'na ses çıkaramadığı iddia ediliyor.
15 Temmuz'da darbecileri destekleyen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun FETÖ, DHKP-C ve PKK tweetleri zihniyetini ortaya koyarken, sanki gizli bir el kaftancıoğlu'nu CHP'de koruyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun en son "Atatürk'e Atatürk diye değil, Gazi Mustafa Kemal diye hitap etmek istiyorum." sözleri sonrası CHP'liler isim vermeden Kaftancıoğlu'nu eleştirmişti.

Kaftancuoğlu'nun 15 Temmuz gecesi attığı tweetlerde ezan okunmasına ve halkın sokağa çıkmasına karşı çıkmıştı.

Terör örgütlerine resmen destek veriyor
Kaftancoğlu daha önce attığı tweetlerde ise DHKP-C, PKK gibi örgütlere de defalarca destek veriyor ama her nedense hiç bir savcı dokunamıyor

CHP yönetimi ses çıkarmıyor
Tüm bu eylemlerine rağmen Canan Kaftancıoğlu için CHP yönetiminden bir ses çıkmaması oldukça şaşırtıcı.

Terör sevici HDP ve CHP arasındaki ittifak nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kaftancıoğlu'na ses çıkaramadığı iddia ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.