Dini törende tribün çöktü

20.01.2020 - 18:10, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1012+ kez okundu.
 

Dini törende tribün çöktü

Etiyopya'da binlerce insanın katıldığı Epifani Bayramı kutlamalarında can kaybının artmasından korkuluyor.

Afrika ülkesi Etiyopya'daki Hristiyan Ortodoksların Epifani Bayramı kutlaması faciaya dönüştü. Gondar kentinde binlerce kişi kutlama için bir araya gelirken, ahşap tribünler çöktü. Yerel medya, en az 10 kişinin hayatını kaybettiğini bildiriyor. Hastanelere çok sayıda yaralı taşınırken, can kaybının artmasından korkuluyor. Etiyopya Haber Ajansı, kutlamalara yerel halkın yanı sıra Etiyopya dışından gelen 15 bin yabancının da katıldığını aktadı.
Etiyopya'da binlerce insanın katıldığı Epifani Bayramı kutlamalarında can kaybının artmasından korkuluyor.

Afrika ülkesi Etiyopya'daki Hristiyan Ortodoksların Epifani Bayramı kutlaması faciaya dönüştü.

Gondar kentinde binlerce kişi kutlama için bir araya gelirken, ahşap tribünler çöktü.

Yerel medya, en az 10 kişinin hayatını kaybettiğini bildiriyor. Hastanelere çok sayıda yaralı taşınırken, can kaybının artmasından korkuluyor.

Etiyopya Haber Ajansı, kutlamalara yerel halkın yanı sıra Etiyopya dışından gelen 15 bin yabancının da katıldığını aktadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.