Didim CHP'li belediye başkanı tecavüzden tutuklandı

11.09.2020 - 13:25, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2162+ kez okundu.
 

Didim CHP'li belediye başkanı tecavüzden tutuklandı

Gazeteci Mehmet Özışık'ın Youtube kanalında skandal görüntülerini yayınladığı CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay tecavüz suçundan tutuklandı.

Kendisinden iş istemeye gelen Z.Y. isimli kadına Akköy'deki çiftlik evinde DİBEL Müdürü Öner Çiçek ile birlikte tecavüz ettiği iddia edilen CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay tutuklandı.   Cezaevine gönderildi Emniyet güçleri tarafından gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürekn Atabay, işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Atabay, tecavüze uğrayan kadının Gazeteci Mehmet Özışık'a konuşmasına rağmen yaptığı açıklamada görüntülerin kendisine ait olmadığını öne sürmüştü.   Ne olmuştu? Aydın’ın CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın kendisinden iş isteyen bir kadına uyuşturucu içirdiği ve ardından çiftlik evinde DİBEL Müdürü Öner Çiçek ile birlikte tecavüz ettiği ve şantaj için bu anları video kaydına aldırdığı iddia edilmişti. Gazeteci Özışık'a konuşan mağdure kadın, videonun şantaj olarak kullanılarak kendisine 2 ay boyunca tecavüz edildiğini söylemişti.   Orjinal Video Haberi alt sırada izleyebilirsiniz
Gazeteci Mehmet Özışık'ın Youtube kanalında skandal görüntülerini yayınladığı CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay tecavüz suçundan tutuklandı.

Kendisinden iş istemeye gelen Z.Y. isimli kadına Akköy'deki çiftlik evinde DİBEL Müdürü Öner Çiçek ile birlikte tecavüz ettiği iddia edilen CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay tutuklandı.

 

Cezaevine gönderildi
Emniyet güçleri tarafından gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürekn Atabay, işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Atabay, tecavüze uğrayan kadının Gazeteci Mehmet Özışık'a konuşmasına rağmen yaptığı açıklamada görüntülerin kendisine ait olmadığını öne sürmüştü.

 

Ne olmuştu?
Aydın’ın CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın kendisinden iş isteyen bir kadına uyuşturucu içirdiği ve ardından çiftlik evinde DİBEL Müdürü Öner Çiçek ile birlikte tecavüz ettiği ve şantaj için bu anları video kaydına aldırdığı iddia edilmişti. Gazeteci Özışık'a konuşan mağdure kadın, videonun şantaj olarak kullanılarak kendisine 2 ay boyunca tecavüz edildiğini söylemişti.

 

Orjinal Video Haberi alt sırada izleyebilirsiniz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.