Destekliyoruz: Trump hiçbir başkanın yapamadığını yaptı

18.09.2020 - 10:56, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1135+ kez okundu.
 

Destekliyoruz: Trump hiçbir başkanın yapamadığını yaptı

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump, ülkedeki sol grupların çok ileri gittiğini ve okullarda beyin yıkadığını idda ederek eğitim kararnamesi imzaladı.

Beyaz Saray Amerikan Tarihi Konferansı'nda konuşan Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump, Pennsylvania'ya bağlı Philadelphia şehrinde 1787 yılında Amerikan yasasının imzalandığını belirten Trump, ABD'nin son günlerde sokak hareketlerine atıfta bulunarak, radikal bir hareketin ABD'lilere miras bırakılmış değerleri yıkmaya çalıştığını iddia etti.   Başkan Trump, ABD'de sol kesimin başta polis olmak üzere bir şiddet dalgası başlattığına vurgu yaparak, zorbalığa asla boyun eğmeyeceklerini ve miras bırakılan değerlere sahip çıkılacağını söyledi.   Kararnameye imza attı Okullarda yıllardır sol kanatın beyin yıkadığını ve anarşiyi körüklediğini belirten Trump, okullarda ailelerin yalan söylemesinden rahatsız olduğunu belirterek, okullarda vatansever bir eğitimin desteklenmesi için ulusal bir komisyonun kurulmasını içeren başkanlık kararnamesini imzaladı.
Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump, ülkedeki sol grupların çok ileri gittiğini ve okullarda beyin yıkadığını idda ederek eğitim kararnamesi imzaladı.

Beyaz Saray Amerikan Tarihi Konferansı'nda konuşan Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump, Pennsylvania'ya bağlı Philadelphia şehrinde 1787 yılında Amerikan yasasının imzalandığını belirten Trump, ABD'nin son günlerde sokak hareketlerine atıfta bulunarak, radikal bir hareketin ABD'lilere miras bırakılmış değerleri yıkmaya çalıştığını iddia etti.

 

Başkan Trump, ABD'de sol kesimin başta polis olmak üzere bir şiddet dalgası başlattığına vurgu yaparak, zorbalığa asla boyun eğmeyeceklerini ve miras bırakılan değerlere sahip çıkılacağını söyledi.

 

Kararnameye imza attı
Okullarda yıllardır sol kanatın beyin yıkadığını ve anarşiyi körüklediğini belirten Trump, okullarda ailelerin yalan söylemesinden rahatsız olduğunu belirterek, okullarda vatansever bir eğitimin desteklenmesi için ulusal bir komisyonun kurulmasını içeren başkanlık kararnamesini imzaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.