DENİZE ÇAKILDI

08.08.2022 - 13:41, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 980+ kez okundu.
 

DENİZE ÇAKILDI

24 yaşındaki genç, denize balıklama atlayınca dibe çakıldı. Omurgası kırılan genç, yoğun bakımda 51 gündür yaşam mücadelesi veriyor.

Kocaeli’nin Darıca ilçesi Abdi İpekçi Mahallesi Reşat Nuri Güntekin Caddesi 1571/1 Sokak'ta oturan Seher ve Şeref çiftinin 6 çocuğundan en küçüğü fabrika işçisi Hakan Koçak (24), 18 Haziran'da arkadaşlarıyla denize girmek için Yalova'ya gitti. Hakan Koçak, burada denize balıklama atladı ancak geri çıkmadı. Durumu fark edip, denize giren arkadaşları, Koçak'ı suyun dibinde yarı baygın halde bulup, çıkardı. Kaburgası kırıldı, yaşam mücadelesi veriyor İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekibi tarafından Yalova'daki özel bir hastaneye kaldırılan Koçak'ın, omurgasının kırıldığı belirlendi. DHA’nın haberine göre yoğun bakıma alınan Hakan Koçak, 51 gündür yaşam mücadelesi veriyor.   Yardım istedi Seher Koçak, eşinin KOAH hastası ve emekli işçi olduğunu, maddi olarak büyük bir sıkıntı içerisinde bulunduklarını, oğlunun tedavisinin özel hastanede devam ettiğini belirterek, kendilerine yardımcı olunmasını istedi. Hakan Koçak'ın ablası Fatma Koçak ise kardeşinin arkadaşlarıyla gittiği Yalova'da, önce bir havuza girmek istediklerini ancak ilaçlama yapıldığı için sahibinin bunu kabul etmediğini, bu nedenle denize gittiklerini belirtti.   “Komşular bize para topladı” Kardeşinin tedavisi için yardıma ihtiyaçlarının olduğunu belirtip, Darıca'daki hastaneye sevkini isteyen Fatma Koçak, “Kardeşimin omurgası kırılıyor. Yaklaşık 2 aydan bu yana Yalova'da özel bir hastanenin yoğun bakımında yatıyor. Allah razı olsun konu komşu bize para toplayarak yardım etti. Biz kardeşimizi buraya sevk etmek istiyoruz, bu sefer de buradaki hastaneler kabul etmiyor.” diye konuştu.
24 yaşındaki genç, denize balıklama atlayınca dibe çakıldı. Omurgası kırılan genç, yoğun bakımda 51 gündür yaşam mücadelesi veriyor.

Kocaeli’nin Darıca ilçesi Abdi İpekçi Mahallesi Reşat Nuri Güntekin Caddesi 1571/1 Sokak'ta oturan Seher ve Şeref çiftinin 6 çocuğundan en küçüğü fabrika işçisi Hakan Koçak (24), 18 Haziran'da arkadaşlarıyla denize girmek için Yalova'ya gitti.

Hakan Koçak, burada denize balıklama atladı ancak geri çıkmadı.

Durumu fark edip, denize giren arkadaşları, Koçak'ı suyun dibinde yarı baygın halde bulup, çıkardı.

Kaburgası kırıldı, yaşam mücadelesi veriyor
İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekibi tarafından Yalova'daki özel bir hastaneye kaldırılan Koçak'ın, omurgasının kırıldığı belirlendi.

DHA’nın haberine göre yoğun bakıma alınan Hakan Koçak, 51 gündür yaşam mücadelesi veriyor.

 

Yardım istedi
Seher Koçak, eşinin KOAH hastası ve emekli işçi olduğunu, maddi olarak büyük bir sıkıntı içerisinde bulunduklarını, oğlunun tedavisinin özel hastanede devam ettiğini belirterek, kendilerine yardımcı olunmasını istedi.

Hakan Koçak'ın ablası Fatma Koçak ise kardeşinin arkadaşlarıyla gittiği Yalova'da, önce bir havuza girmek istediklerini ancak ilaçlama yapıldığı için sahibinin bunu kabul etmediğini, bu nedenle denize gittiklerini belirtti.

 

“Komşular bize para topladı”
Kardeşinin tedavisi için yardıma ihtiyaçlarının olduğunu belirtip, Darıca'daki hastaneye sevkini isteyen Fatma Koçak, “Kardeşimin omurgası kırılıyor. Yaklaşık 2 aydan bu yana Yalova'da özel bir hastanenin yoğun bakımında yatıyor. Allah razı olsun konu komşu bize para toplayarak yardım etti. Biz kardeşimizi buraya sevk etmek istiyoruz, bu sefer de buradaki hastaneler kabul etmiyor.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.