DAYI YEĞENİNİ DÜĞÜN SALONUNDA VURDU

31.10.2022 - 12:49, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1467+ kez okundu.
 

DAYI YEĞENİNİ DÜĞÜN SALONUNDA VURDU

Kocaeli'nin İzmit ilçesi Kadıköy Mahallesi, Bağdat Caddesi üzerinde bulunan bir düğün salonunda silahlı saldırı meydana geldi. M.Ç. isimli dayı, uzun bir süre sonra 35 yaşındaki yeğeni Hakan A. ile düğünde karşı karşıya geldi. Düğünde, geçmiş zamanlardan kalma aralarında husumet bulunan dayı, yeğenine silah doğrulttu. Öz yeğenine kurşun yağdırdı M.Ç., üzerinden çıkardığı silahla defalarca ateş ederek yeğenini Hakan A.'yı mermi yağmuruna tuttu. Hakan A., saldırı sonucu göğsü ve bacağından ağır yaralandı. Silah vurduktan sonra M.Ç. olay yerinden kaçarken, Hakan A. kanlar içinde yere yığıldı. Düğüne katılanlar, eğlenip oyun oynarken üst üste duydukları silah sesleri ile telaşla kaçıştı. Olaya tanıklık eden düğün misafirlerinin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil ekipleri sevk edildi.   Yaralıya ilk müdahale olay yerinde yapıldı İhbar üzerinde olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıya olay yerinde ilk müdahalesini yaptı. Hakan A. ambulans ile Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalenin ardından durumunun kritik olduğu ve ameliyata alındığı öğrenildi. Silahlı saldırı saniye saniye kameralara yansıdı Düğün salonuna gelen misafirler pistin ortasında oynarken silahtan çıkan sesler ve yaşanan panik cep telefonu kamerasına yansıdı. Silah saldırısı yapan dayı yakalandı Yeğenini düğün ortasında vurup kaçan dayı, kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalandı. Ekiplerin olay yerinde çeşitli güvenlik önlemleri alırken olay yeri inceleme ekipleri, düğün salonunda incelemede bulundu. İHA'nın haberine göre, polisin konuya ilişkin tahkikat süreci devam ediyor.

Kocaeli'nin İzmit ilçesi Kadıköy Mahallesi, Bağdat Caddesi üzerinde bulunan bir düğün salonunda silahlı saldırı meydana geldi.

M.Ç. isimli dayı, uzun bir süre sonra 35 yaşındaki yeğeni Hakan A. ile düğünde karşı karşıya geldi.

Düğünde, geçmiş zamanlardan kalma aralarında husumet bulunan dayı, yeğenine silah doğrulttu.

Öz yeğenine kurşun yağdırdı
M.Ç., üzerinden çıkardığı silahla defalarca ateş ederek yeğenini Hakan A.'yı mermi yağmuruna tuttu. Hakan A., saldırı sonucu göğsü ve bacağından ağır yaralandı.

Silah vurduktan sonra M.Ç. olay yerinden kaçarken, Hakan A. kanlar içinde yere yığıldı.

Düğüne katılanlar, eğlenip oyun oynarken üst üste duydukları silah sesleri ile telaşla kaçıştı.

Olaya tanıklık eden düğün misafirlerinin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil ekipleri sevk edildi.

 

Yaralıya ilk müdahale olay yerinde yapıldı
İhbar üzerinde olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıya olay yerinde ilk müdahalesini yaptı.

Hakan A. ambulans ile Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalenin ardından durumunun kritik olduğu ve ameliyata alındığı öğrenildi.

Silahlı saldırı saniye saniye kameralara yansıdı
Düğün salonuna gelen misafirler pistin ortasında oynarken silahtan çıkan sesler ve yaşanan panik cep telefonu kamerasına yansıdı.


Silah saldırısı yapan dayı yakalandı
Yeğenini düğün ortasında vurup kaçan dayı, kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalandı.

Ekiplerin olay yerinde çeşitli güvenlik önlemleri alırken olay yeri inceleme ekipleri, düğün salonunda incelemede bulundu.

İHA'nın haberine göre, polisin konuya ilişkin tahkikat süreci devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.