Çünkü Kılıçdaroğlu'ndan daha iyi genel başkan olamaz.

26.11.2019 - 14:29, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36 1291+ kez okundu.
 

Çünkü Kılıçdaroğlu'ndan daha iyi genel başkan olamaz.

Erdoğan, "Hiçbir CHP'liye genel başkan olması telkininde bulunmadık. Çünkü Kılıçdaroğlu'ndan daha iyi genel başkan olamaz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda, Beştepe'ye gelen CHP'li iddialarını tekrar sert bir dille yalanladı. "Külliye'ye gizli saklı hiçbir CHP'li gelmedi" diyen Erdoğan, "Hiçbir CHP'liye genel başkan olması telkininde bulunmadık. Çünkü Kılıçdaroğlu'ndan daha iyi genel başkan olamaz." açıklamasında bulundu. Erdoğan: Kılıçdaroğlu'ndan daha iyi genel başkan olamaz VİDEO ''Milletimiz; ortaya koyduğumuz siyasetle, duruşumuzla, sözümüzle bizi kendisinden bir parça gördüğü için hep yanımızdadır. Halka tepeden bakanların devrini sona erdirdik. MİLLETİMİZLE GÖNÜL GÖNÜLE YOL YÜRÜYEN BİR PARTİYİZ AK Parti, asla seçimden seçime milletin karşısına çıkan, seçimden seçime görünmeye çalışan bir parti olmamıştır. Biz, yılın 365 günü, günün 24 saati bilfiil çalışan, işleyen, milletimizle gönül gönüle yol yürüyen bir partiyiz. AK Parti’nin kurulduktan 15 ay sonra iktidara gelmesinin ve 17 yıldır bu konumunu sürdürmesinin gerisindeki sırrı merak edenler, işte buraya baksın. Sadece eski Türkiye’nin hastalıklı siyaset tarzını çöpe atmakla kalmadık, yönetim sistemini de değiştirerek, bunu kalıcı bir hale getirdik. CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİ MİLLETİN EVİDİR CHP'lilerin de buraya gelmeye hakkı vardır. 15 Temmuz'un ardından Bay Kemal de gelmiştir. Cumhurbaşkanlığı adaylığı döneminde Muharrem İnce bizimle görüşmek için partimize gelmiş ve orada bir görüşme yaptık. İBB Başkanı Sayın İmamoğlu da geldi. Onu da kabul ettik. Seçim sonrası tüm büyükşehir belediye başkanları geldi. Külliye benim şahsi malım değildir, bu milletin evidir. GİZLİ SAKLI YANIMIZA GELEN CHP'Lİ OLMADI Londra'da tedavi gören ve örnek olamayacak bir gazeteci var. Buna göre 9 Kasım'da bir CHP'li plakası değiştirilmiş bir araçla Külliye'ye gelip bizimle görüşmüş, farklı plakalı bir araba ile gitmiş. Görüşmede biz 'Senin CHP Genel Başkanı olman gerekir' demişiz.  Bu iddianın neresini düzeltelim bilemiyoruz. Gizli saklı hiçbir CHP'li yanımıza gelmedi. Bunlar Külliye'yi kendi merkezleri gibi sanıyor. KILIÇDAROĞLU'NDAN DAHA İYİ GENEL BAŞKAN OLAMAZ 'Hiçbir CHP'liye genel başkan olması telkininde bulunmadık. Çünkü Kılıçdaroğlu'ndan daha iyi genel başkan olamaz. En çok üzüldüğüm dişime göre bir ana muhalefet bulamayışımdı."
Erdoğan, "Hiçbir CHP'liye genel başkan olması telkininde bulunmadık. Çünkü Kılıçdaroğlu'ndan daha iyi genel başkan olamaz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda, Beştepe'ye gelen CHP'li iddialarını tekrar sert bir dille yalanladı.

"Külliye'ye gizli saklı hiçbir CHP'li gelmedi" diyen Erdoğan, "Hiçbir CHP'liye genel başkan olması telkininde bulunmadık. Çünkü Kılıçdaroğlu'ndan daha iyi genel başkan olamaz." açıklamasında bulundu.

Erdoğan: Kılıçdaroğlu'ndan daha iyi genel başkan olamaz VİDEO

''Milletimiz; ortaya koyduğumuz siyasetle, duruşumuzla, sözümüzle bizi kendisinden bir parça gördüğü için hep yanımızdadır. Halka tepeden bakanların devrini sona erdirdik.

MİLLETİMİZLE GÖNÜL GÖNÜLE YOL YÜRÜYEN BİR PARTİYİZ
AK Parti, asla seçimden seçime milletin karşısına çıkan, seçimden seçime görünmeye çalışan bir parti olmamıştır. Biz, yılın 365 günü, günün 24 saati bilfiil çalışan, işleyen, milletimizle gönül gönüle yol yürüyen bir partiyiz. AK Parti’nin kurulduktan 15 ay sonra iktidara gelmesinin ve 17 yıldır bu konumunu sürdürmesinin gerisindeki sırrı merak edenler, işte buraya baksın. Sadece eski Türkiye’nin hastalıklı siyaset tarzını çöpe atmakla kalmadık, yönetim sistemini de değiştirerek, bunu kalıcı bir hale getirdik.


CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİ MİLLETİN EVİDİR
CHP'lilerin de buraya gelmeye hakkı vardır. 15 Temmuz'un ardından Bay Kemal de gelmiştir. Cumhurbaşkanlığı adaylığı döneminde Muharrem İnce bizimle görüşmek için partimize gelmiş ve orada bir görüşme yaptık. İBB Başkanı Sayın İmamoğlu da geldi. Onu da kabul ettik. Seçim sonrası tüm büyükşehir belediye başkanları geldi. Külliye benim şahsi malım değildir, bu milletin evidir.


GİZLİ SAKLI YANIMIZA GELEN CHP'Lİ OLMADI
Londra'da tedavi gören ve örnek olamayacak bir gazeteci var. Buna göre 9 Kasım'da bir CHP'li plakası değiştirilmiş bir araçla Külliye'ye gelip bizimle görüşmüş, farklı plakalı bir araba ile gitmiş. Görüşmede biz 'Senin CHP Genel Başkanı olman gerekir' demişiz.  Bu iddianın neresini düzeltelim bilemiyoruz. Gizli saklı hiçbir CHP'li yanımıza gelmedi. Bunlar Külliye'yi kendi merkezleri gibi sanıyor.


KILIÇDAROĞLU'NDAN DAHA İYİ GENEL BAŞKAN OLAMAZ
'Hiçbir CHP'liye genel başkan olması telkininde bulunmadık. Çünkü Kılıçdaroğlu'ndan daha iyi genel başkan olamaz.

En çok üzüldüğüm dişime göre bir ana muhalefet bulamayışımdı."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.