Corona Aşısı vurulduktan 5 gün sonra öldü

14.05.2021 - 18:16, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1753+ kez okundu.
 

Corona Aşısı vurulduktan 5 gün sonra öldü

Kocaeli'nde, çocuklarının bayramlaşmak için aradığı adam, evinde ölü bulundu. Merhumun, 5 gün önce koronavirüs aşısı olduğu öğrenildi.

Körfez ilçesi Yukarı Hereke Mahallesi'nde meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre, evinde yalnız yaşayan Mehmet Karataş'ı bayramlaşmak için telefonla arayan çocukları babalarına ulaşamayınca durumu mahalle muhtarına bildirerek, evin kontrol edilmesini istedi.   5 GÜN ÖNCE AŞI OLMUŞ Bunun üzerine muhtar Yusuf Öner, jandarma ile birlikte eve girdi. Yatağında hareketsiz yattığı görülen Karataş'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Mehmet Karataş'ın cenazesi otopsi için morga kaldırılırken, 5 gün önce korona aşısı olduğu öğrenildi.
Kocaeli'nde, çocuklarının bayramlaşmak için aradığı adam, evinde ölü bulundu. Merhumun, 5 gün önce koronavirüs aşısı olduğu öğrenildi.

Körfez ilçesi Yukarı Hereke Mahallesi'nde meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre, evinde yalnız yaşayan Mehmet Karataş'ı bayramlaşmak için telefonla arayan çocukları babalarına ulaşamayınca durumu mahalle muhtarına bildirerek, evin kontrol edilmesini istedi.

 

5 GÜN ÖNCE AŞI OLMUŞ

Bunun üzerine muhtar Yusuf Öner, jandarma ile birlikte eve girdi. Yatağında hareketsiz yattığı görülen Karataş'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Mehmet Karataş'ın cenazesi otopsi için morga kaldırılırken, 5 gün önce korona aşısı olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.