Cinsel ilişki skandalından sonra daha da kötüye gitti...

02.08.2020 - 13:13, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1176+ kez okundu.
 

Cinsel ilişki skandalından sonra daha da kötüye gitti...

Avustralya’nın Victoria eyaletinde korona virüs vaka sayısında yaşanan artış nedeniyle felaket durumu ilan edildi. Nisan ayında salgını kontrol altına alan Avustralya’da, Haziran ayı başında yeni koronavirüs vakalarının tespit edilmesinin ardından yapılan incelemede, ikinci dalganın sebebinin bir cinsel ilişki skandalı olduğu ortaya çıkmıştı. İşte tüm detaylar...

Dünya corona virüsün henüz ilk dalgasını kontrol altına alamamışken, bazı ülkeler ikinci dalgayla boğuşmaya çoktan başladı. Bu ülkelerden biri de Avustralya. Avustralya’nın Victoria eyaletinde 671 yeni korona virüs vakası kayıtlara geçerken, 7 kişi daha korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Eyalet genelinde toplam vaka sayısı 11 bin 557’ye, ölü sayısı ise 123’e yükseldi. Eyaletteki vaka artışlarını devam etmesi üzerine eyaletin başbakanı Daniel Andrews, felaket durumu ilan ederek yeni kısıtlamalar getirildiğini açıkladı. Başbakan Andrews, kısıtlamaların bugün yerel saatle 18.00’de yürürlüğe gireceğini söyledi. Eyalette yaşayanların çalışmak ve temel ihtiyaçlar dışında evden çıkmasının yasaklandığını ifade eden Andrews, bunun dışında evde kalınması gerektiğini belirtti. Yeni uygulanmaya başlanacak olan yasaklar nedeniyle halk marketlere akın etti. Hal böyle olunca raflar boş kaldı. Kısıtlamalar kapsamında, eyalet sakinleri evlerinden en fazla 5 kilometre uzaklaşabilecek. Bunun yanı sıra egzersizler günde bir kez yapılabilecek ve gerekli ihtiyaçların karşılanması için aynı evden yalnızca bir kişi alışverişe gidebilecek. Restoran ve kafeler yalnızca paket servisle hizmet verebilecek ve güzellik salonları ise kapatılacak. Toplu spor etkinliklerinin iptal edildiği eyalette, maske zorunluluğu da devam edecek. Victoria eyaletinin başkenti Melbourne’de gece saatlerinde sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Son verilere göre Avustralya genelinde toplam 17 bin 895 korona virüs vakası kayıtlara geçerken toplam ölü sayısı ise 208’e ulaştı. Nisan ayında salgını kontrol altına alan Avustralya’da, Haziran ayı başında yeni koronavirüs vakalarının tespit edilmesinin ardından yapılan incelemede, ikinci dalganın sebebinin bir cinsel ilişki skandalı olduğu ortaya çıkmıştı. Victoria eyaletinde bulunan Melbourne, ülkenin başarılı politikasının da yardımıyla Nisan ayı sonunda virüsü yenmiş gibi görünüyordu. Ancak 5 Haziran itibarıyla yeni corona virüs vakaları görülmeye başladı ve deyim yerindeyse virüs hortladı. Vakalar üzerinde araştırma yapan yetkililer, yeni corona virüs hastalarının 31'inin lüks bir otelle bağlantılı olduğunu keşfetti. Daha detaylı bir incelemenin ardından, Avustralya'yı adım adım etkisi altına alan ikinci corona virüs dalgasının ardından bir cinsel ilişki skandalı çıktı. Tutuldukları otelde karantinaya alınan yolcularla, güvenlik görevlilerinin cinsel ilişkiye girdikleri ve virüsün bu sebeple birdenbire hızla yayılmaya başladığı ortaya çıktı. Melbourne'daki beş yıldızlı Stamford Plaza'da kalan şüpheli Covid-19 hastalarına, corona virüs pandemisinin zirvesinde Avustralya'ya geldikten sonra 14 gün boyunca odalarında tecrit etmeleri söylendi. Melbourne'deki lüks karantina otelinde güvenlik görevlisi olarka görev yapan ve adının yalnızca "Sam" olarak açıklandığı adam, otelde yaşananaları anlattı.
Avustralya’nın Victoria eyaletinde korona virüs vaka sayısında yaşanan artış nedeniyle felaket durumu ilan edildi. Nisan ayında salgını kontrol altına alan Avustralya’da, Haziran ayı başında yeni koronavirüs vakalarının tespit edilmesinin ardından yapılan incelemede, ikinci dalganın sebebinin bir cinsel ilişki skandalı olduğu ortaya çıkmıştı. İşte tüm detaylar...

Dünya corona virüsün henüz ilk dalgasını kontrol altına alamamışken, bazı ülkeler ikinci dalgayla boğuşmaya çoktan başladı. Bu ülkelerden biri de Avustralya.

Avustralya’nın Victoria eyaletinde 671 yeni korona virüs vakası kayıtlara geçerken, 7 kişi daha korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti.


Eyalet genelinde toplam vaka sayısı 11 bin 557’ye, ölü sayısı ise 123’e yükseldi.

Eyaletteki vaka artışlarını devam etmesi üzerine eyaletin başbakanı Daniel Andrews, felaket durumu ilan ederek yeni kısıtlamalar getirildiğini açıkladı.


Başbakan Andrews, kısıtlamaların bugün yerel saatle 18.00’de yürürlüğe gireceğini söyledi.

Eyalette yaşayanların çalışmak ve temel ihtiyaçlar dışında evden çıkmasının yasaklandığını ifade eden Andrews, bunun dışında evde kalınması gerektiğini belirtti.


Yeni uygulanmaya başlanacak olan yasaklar nedeniyle halk marketlere akın etti. Hal böyle olunca raflar boş kaldı.

Kısıtlamalar kapsamında, eyalet sakinleri evlerinden en fazla 5 kilometre uzaklaşabilecek.


Bunun yanı sıra egzersizler günde bir kez yapılabilecek ve gerekli ihtiyaçların karşılanması için aynı evden yalnızca bir kişi alışverişe gidebilecek.

Restoran ve kafeler yalnızca paket servisle hizmet verebilecek ve güzellik salonları ise kapatılacak.


Toplu spor etkinliklerinin iptal edildiği eyalette, maske zorunluluğu da devam edecek.
Victoria eyaletinin başkenti Melbourne’de gece saatlerinde sokağa çıkma yasağı uygulanacak.


Son verilere göre Avustralya genelinde toplam 17 bin 895 korona virüs vakası kayıtlara geçerken toplam ölü sayısı ise 208’e ulaştı.

Nisan ayında salgını kontrol altına alan Avustralya’da, Haziran ayı başında yeni koronavirüs vakalarının tespit edilmesinin ardından yapılan incelemede, ikinci dalganın sebebinin bir cinsel ilişki skandalı olduğu ortaya çıkmıştı.


Victoria eyaletinde bulunan Melbourne, ülkenin başarılı politikasının da yardımıyla Nisan ayı sonunda virüsü yenmiş gibi görünüyordu. Ancak 5 Haziran itibarıyla yeni corona virüs vakaları görülmeye başladı ve deyim yerindeyse virüs hortladı.

Vakalar üzerinde araştırma yapan yetkililer, yeni corona virüs hastalarının 31'inin lüks bir otelle bağlantılı olduğunu keşfetti.


Daha detaylı bir incelemenin ardından, Avustralya'yı adım adım etkisi altına alan ikinci corona virüs dalgasının ardından bir cinsel ilişki skandalı çıktı.

Tutuldukları otelde karantinaya alınan yolcularla, güvenlik görevlilerinin cinsel ilişkiye girdikleri ve virüsün bu sebeple birdenbire hızla yayılmaya başladığı ortaya çıktı.


Melbourne'daki beş yıldızlı Stamford Plaza'da kalan şüpheli Covid-19 hastalarına, corona virüs pandemisinin zirvesinde Avustralya'ya geldikten sonra 14 gün boyunca odalarında tecrit etmeleri söylendi.
Melbourne'deki lüks karantina otelinde güvenlik görevlisi olarka görev yapan ve adının yalnızca "Sam" olarak açıklandığı adam, otelde yaşananaları anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.