CUMHURBAŞKANI BAŞ SAĞLIĞI DİLEDİ

GÜNDEM 11.02.2023 - 14:10, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1960+ kez okundu.
 

CUMHURBAŞKANI BAŞ SAĞLIĞI DİLEDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün sabah saatlerinde vefat eden Deniz Baykal'ın ailesini arayarak başsağlığı temennisinde bulundu.

Türkiye siyasetinden bir isim daha bu dünyadan göçtü. CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal 84 yaşında hayatını kaybetti.  Türk siyasi tarihine Bakan, Başbakan Yardımcısı ve CHP Genel Başkanı sıfatlarıyla adını birçok kez yazdırmış olan Baykal, vefatıyla ailesi ve sevenlerini hüzne boğdu.  Kılıçdaroğlu duyurdu Bir süredir tedavi gören Deniz Baykal’ın ölüm haberini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından duyurdu. Kılıçdaroğlu paylaşımında, "Genel Başkanımız, Türkiye ve Cumhuriyet Halk Partimizin sevdalısı, Antalya milletvekilimiz, kıymetli büyüğümüz Sayın Deniz Baykal'ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Bize mücadelelerle dolu bir hayat öyküsünü miras bıraktı. Milletimizin başı sağ olsun." sözlerine yer verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan taziyelerini iletti Vefat haberinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın ailesini arayarak taziyelerini iletti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün sabah saatlerinde vefat eden Deniz Baykal'ın ailesini arayarak başsağlığı temennisinde bulundu.

Türkiye siyasetinden bir isim daha bu dünyadan göçtü.

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal 84 yaşında hayatını kaybetti. 

Türk siyasi tarihine Bakan, Başbakan Yardımcısı ve CHP Genel Başkanı sıfatlarıyla adını birçok kez yazdırmış olan Baykal, vefatıyla ailesi ve sevenlerini hüzne boğdu. 

Kılıçdaroğlu duyurdu
Bir süredir tedavi gören Deniz Baykal’ın ölüm haberini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından duyurdu.

Kılıçdaroğlu paylaşımında, "Genel Başkanımız, Türkiye ve Cumhuriyet Halk Partimizin sevdalısı, Antalya milletvekilimiz, kıymetli büyüğümüz Sayın Deniz Baykal'ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Bize mücadelelerle dolu bir hayat öyküsünü miras bıraktı. Milletimizin başı sağ olsun." sözlerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan taziyelerini iletti
Vefat haberinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın ailesini arayarak taziyelerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.