Çin'de çocukları zehirleyen öğretmene idam cezası

29.09.2020 - 12:45, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2427+ kez okundu.
 

Çin'de çocukları zehirleyen öğretmene idam cezası

Geçen yıl bir kreşte 25 çocuğu zehirleyen ve birinin ölümüne neden olan öğretmen, ölüm cezasına çarptırıldı.

BBC'de yer alan habere göre, geçen yıl Çin’in Ciaozuo kentindeki bir kreşte çocukların yemeğine yüksek miktarda sodyum nitrat koyarak zehirlenmelerine neden olan Vang Yun'a, idam cezası verildiği belirtildi.   İNTİKAM İÇİN YAPTI Vang'ın, tartıştığı bir meslektaşından öç almak için onun öğrencilerinin yemeğine sodyum nitrat koyduğu ifade edilirken, Vang'ın zehirlenen 25 çocuktan birinin ölümüne neden olduğu hatırlatıldı.   KOCASININ YEMEĞİNE DE KOYDU Katil zanlısı Vang'ın, daha önceden kocasının yemeğine de sodyum nitrat koyarak zehirlediği fakat kocasının tedavi gördüğü belirtildi.   2002 YILINDA ATIŞTIRMALIKLARA KOYULAN FARE ZEHRİNDEN 42 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ Çin'de 2002 yılında Nancing'de, fare zehri koyulan atıştırmalıkları yiyen çoğu öğrenci 42 kişi hayatını kaybetmişti. Atıştırmalıklara fare zehri koyduğu ortaya çıkan kişi, idam edilmişti.
Geçen yıl bir kreşte 25 çocuğu zehirleyen ve birinin ölümüne neden olan öğretmen, ölüm cezasına çarptırıldı.

BBC'de yer alan habere göre, geçen yıl Çin’in Ciaozuo kentindeki bir kreşte çocukların yemeğine yüksek miktarda sodyum nitrat koyarak zehirlenmelerine neden olan Vang Yun'a, idam cezası verildiği belirtildi.

 

İNTİKAM İÇİN YAPTI
Vang'ın, tartıştığı bir meslektaşından öç almak için onun öğrencilerinin yemeğine sodyum nitrat koyduğu ifade edilirken, Vang'ın zehirlenen 25 çocuktan birinin ölümüne neden olduğu hatırlatıldı.

 

KOCASININ YEMEĞİNE DE KOYDU
Katil zanlısı Vang'ın, daha önceden kocasının yemeğine de sodyum nitrat koyarak zehirlediği fakat kocasının tedavi gördüğü belirtildi.

 

2002 YILINDA ATIŞTIRMALIKLARA KOYULAN FARE ZEHRİNDEN 42 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ
Çin'de 2002 yılında Nancing'de, fare zehri koyulan atıştırmalıkları yiyen çoğu öğrenci 42 kişi hayatını kaybetmişti. Atıştırmalıklara fare zehri koyduğu ortaya çıkan kişi, idam edilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.