CHP Zihniyeti: Belediyem Laik mutluyum

02.02.2021 - 21:50, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2249+ kez okundu.
 

CHP Zihniyeti: Belediyem Laik mutluyum

Kentte etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda ev ve iş yerini su basarken, caddeler göle döndü. Birçok vatandaş bulunduğu yerde mahsur kaldı.

İzmir'de meydana gelen sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Sağanak yağışın neden olduğu sel 2 can alırken, İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri yaşanan duruma müdahale etmekte geç kaldı.   İZMİR'İ SEL BASTI, BELEDİYE MÜDAHALE ETMEKTE GEÇ KALDI Trafikteki çok sayıda araç mahsur kalırken; belediye otobüslerinin içi sel sularıyla dolup, taştı. Bazı araçlar çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırılırken, bazı sürücüler ise araçlarının içerisinde çaresizce bekledi.   VATANDAŞLARDAN TEMKİNLİ OLUNMASI İSTENDİ Öte yandan yarın sabaha kadar sel ve su taşkını olabileceği uyarıları yapılarak, vatandaşlardan tedbirli ve temkinli olmaları ricasında bulunuldu.
Kentte etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda ev ve iş yerini su basarken, caddeler göle döndü. Birçok vatandaş bulunduğu yerde mahsur kaldı.

İzmir'de meydana gelen sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi.

Sağanak yağışın neden olduğu sel 2 can alırken, İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri yaşanan duruma müdahale etmekte geç kaldı.

 

İZMİR'İ SEL BASTI, BELEDİYE MÜDAHALE ETMEKTE GEÇ KALDI
Trafikteki çok sayıda araç mahsur kalırken; belediye otobüslerinin içi sel sularıyla dolup, taştı.

Bazı araçlar çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırılırken, bazı sürücüler ise araçlarının içerisinde çaresizce bekledi.

 

VATANDAŞLARDAN TEMKİNLİ OLUNMASI İSTENDİ
Öte yandan yarın sabaha kadar sel ve su taşkını olabileceği uyarıları yapılarak, vatandaşlardan tedbirli ve temkinli olmaları ricasında bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.