CHP Şişli Belediyesi Alkol'ü yasakladı

GÜNDEM 16.09.2020 - 11:32, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1775+ kez okundu.
 

CHP Şişli Belediyesi Alkol'ü yasakladı

CHP'li Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, "Şişli’de sokakta, caddede masası olan restoranlar, dışarıya alkollü içki servisini saat 23.00’te kesecek" diyerek yeni yasak kararını duyurdu.

Şişli Belediyesi, ilçede tartışmalara neden olacak bir karar aldı. Saatler 23.00'ü gösterdikten sonra sokak ve caddede masası olan mekanlar, dışarıya içki servisi yapamayacak. Alınan yasak kararını CHP'li Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin açıkladı. Mekan sahipleri tarafından itiraz edilen karara, evlerinin çevresinde içki servisi yapılan vatandaşlar sahip çıktı.   İÇKİ SERVİSİ 23.00'TEN SONRA YASAK Habertürk'ten Yavuz Barlas'a konuşan CHP'li Muammer Keskin, şunları söyledi: "Şişli’de sokakta, caddede masası olan restoranlar, dışarıya alkollü içki servisini saat 23.00’te kesecek.   İÇKİ SERVİSİ SÜRDÜKÇE GÜRÜLTÜ KESİLMİYOR O saatten sonra içkisini içmek isteyen müşteri, mekanın kapalı bölümüne geçecek. Belediye Başkanı olarak buralarda ikamet eden vatandaşlarımızı düşünmek durumundayım. Dışarıya içki servisi sürdükçe sokakta, caddede gürültü kesilmiyor. Restoranın, kafenin üstünde evi olan vatandaş uyuyamıyor.   GELECEK ELEŞTİRİLERE YANIT Hemen, 'CHP’li belediye başkanı alkollü içkiyi yasaklıyor' eleştirileri yapanlar oldu. Eleştirileri saygıyla karşılıyorum ama restoran ve kafelerin bulunduğu yerlerde ikamet eden vatandaşlarımızı düşünmemiz gerekiyor."
CHP'li Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, "Şişli’de sokakta, caddede masası olan restoranlar, dışarıya alkollü içki servisini saat 23.00’te kesecek" diyerek yeni yasak kararını duyurdu.

Şişli Belediyesi, ilçede tartışmalara neden olacak bir karar aldı.

Saatler 23.00'ü gösterdikten sonra sokak ve caddede masası olan mekanlar, dışarıya içki servisi yapamayacak.

Alınan yasak kararını CHP'li Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin açıkladı.

Mekan sahipleri tarafından itiraz edilen karara, evlerinin çevresinde içki servisi yapılan vatandaşlar sahip çıktı.

 

İÇKİ SERVİSİ 23.00'TEN SONRA YASAK
Habertürk'ten Yavuz Barlas'a konuşan CHP'li Muammer Keskin, şunları söyledi: "Şişli’de sokakta, caddede masası olan restoranlar, dışarıya alkollü içki servisini saat 23.00’te kesecek.

 

İÇKİ SERVİSİ SÜRDÜKÇE GÜRÜLTÜ KESİLMİYOR
O saatten sonra içkisini içmek isteyen müşteri, mekanın kapalı bölümüne geçecek. Belediye Başkanı olarak buralarda ikamet eden vatandaşlarımızı düşünmek durumundayım. Dışarıya içki servisi sürdükçe sokakta, caddede gürültü kesilmiyor. Restoranın, kafenin üstünde evi olan vatandaş uyuyamıyor.

 

GELECEK ELEŞTİRİLERE YANIT
Hemen, 'CHP’li belediye başkanı alkollü içkiyi yasaklıyor' eleştirileri yapanlar oldu. Eleştirileri saygıyla karşılıyorum ama restoran ve kafelerin bulunduğu yerlerde ikamet eden vatandaşlarımızı düşünmemiz gerekiyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.