CHP Şişli Belediye Başkan yardımcısı PKK'dan göz altına alındı

26.11.2020 - 13:02, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1537+ kez okundu.
 

CHP Şişli Belediye Başkan yardımcısı PKK'dan göz altına alındı

28 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyon sonucunda Şişli Belediye Başkan Yardımcısı’nın da aralarında bulunduğu 19 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, kentte PKK/KCK adına faaliyette bulundukları iddiasıyla 25 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Kararın ardından harekete geçen İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, farklı ilçelerde 28 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.   19 ŞÜPHELİ YAKALANDI Operasyon kapsamında 25 şüpheliden 19'u yakalanarak gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda ise 7.65 çapında 1 ruhsatsız tabanca, bu silaha ait 102 fişek ile çok sayıda örgütsel doküman, dijital materyal ve örgüte ait bez parçaları ele geçirildi.     ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI DA GÖZALTINDA Öte yandan, gözaltına alınanlar isimler arasında Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz'un olduğu da öğrenildi.
28 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyon sonucunda Şişli Belediye Başkan Yardımcısı’nın da aralarında bulunduğu 19 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, kentte PKK/KCK adına faaliyette bulundukları iddiasıyla 25 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Kararın ardından harekete geçen İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, farklı ilçelerde 28 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

 

19 ŞÜPHELİ YAKALANDI
Operasyon kapsamında 25 şüpheliden 19'u yakalanarak gözaltına alındı.

Adreslerde yapılan aramalarda ise 7.65 çapında 1 ruhsatsız tabanca, bu silaha ait 102 fişek ile çok sayıda örgütsel doküman, dijital materyal ve örgüte ait bez parçaları ele geçirildi.

 

 

ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI DA GÖZALTINDA
Öte yandan, gözaltına alınanlar isimler arasında Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz'un olduğu da öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.