CHP milletin gözüne baka baka resmen PKK'ya destek veriyor

11.11.2020 - 18:34, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1748+ kez okundu.
 

CHP milletin gözüne baka baka resmen PKK'ya destek veriyor

CHP-HDP ortaklığı her geçen gün bir kez daha gün yüzüne çıkıyor.

CHP'li Küçükçekmece Belediyesi, İstasyon Mahallesi'nde bulunan Atatürk Parkı'nda bakım, onarım ve yenilme çalışması yaptı. Çocuklar için yapılan park hizmete açılırken, kullanılan renkler ve spor malzemelerinin bulunduğu alandaki görsel dikkat çekti.   YPG PAÇAVRASINA BENZETİLDİ Terör örgütü YPG'nin paçavrasına benzetilen çalışma, sosyal medyada büyük tepki topladı.
CHP-HDP ortaklığı her geçen gün bir kez daha gün yüzüne çıkıyor.

CHP'li Küçükçekmece Belediyesi, İstasyon Mahallesi'nde bulunan Atatürk Parkı'nda bakım, onarım ve yenilme çalışması yaptı.

Çocuklar için yapılan park hizmete açılırken, kullanılan renkler ve spor malzemelerinin bulunduğu alandaki görsel dikkat çekti.

 

YPG PAÇAVRASINA BENZETİLDİ
Terör örgütü YPG'nin paçavrasına benzetilen çalışma, sosyal medyada büyük tepki topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.