CHP'liler, belediyeye destek için çöp topladı

26.02.2021 - 18:25, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2218+ kez okundu.
 

CHP'liler, belediyeye destek için çöp topladı

İşçilerin grev kararı almasıyla Maltepe'de sokaklar çöplüğe döndü. CHP'li mahalle sakinleri ise belediyeye destek vererek çöpleri kendileri toplama kararı aldı.

CHP'li belediyelerde grev krizi devam ediyor... CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, asgari ücret pazarlıklarında kendi belediyelerindeki işçilere verecekleri maaşla övünürken, CHP'li belediyelerdeki işçiler kazan kaldırdı. Grev kararı sonrası Maltepe geneli çöplüğe döndü. Maltepe sakinlerinin durumdan şikayeti devam ederken, toplanmayan çöpler, salgın döneminde birçok hastalığa da davetiye çıkarıyor. İşçilerin bu tavrına tepki gösteren bazı mahalle sakinleri, bir araya gelerek bir karar aldı.   "CHP'Lİ BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ" Mahallelerinde bir araya gelenler, CHP'li belediyeye destek vererek sokaklarda biriken çöp poşetlerini kamyonetlere yükleyerek çöp toplamaya başladı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’a da destek veren bir mahalle sakini  “Başkanımızın yanındayız işçilerimizin de yanındayız ama bu sendikanın yaptığı iş değil, bu pandemi zamanında şu rezilliğe bakın. Hastalık almış başını gitmiş kimsenin bir şey yaptığı yok hem pandemi zamanında bu sendikanın yaptığı akıl alır iş değil. Bu sendikanın ne yapmak istediğini ben anlamadım ama biz sonuna kadar Ali Başkan'ın arkasındayız.“ dedi.
İşçilerin grev kararı almasıyla Maltepe'de sokaklar çöplüğe döndü. CHP'li mahalle sakinleri ise belediyeye destek vererek çöpleri kendileri toplama kararı aldı.

CHP'li belediyelerde grev krizi devam ediyor...

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, asgari ücret pazarlıklarında kendi belediyelerindeki işçilere verecekleri maaşla övünürken, CHP'li belediyelerdeki işçiler kazan kaldırdı.

Grev kararı sonrası Maltepe geneli çöplüğe döndü.

Maltepe sakinlerinin durumdan şikayeti devam ederken, toplanmayan çöpler, salgın döneminde birçok hastalığa da davetiye çıkarıyor.

İşçilerin bu tavrına tepki gösteren bazı mahalle sakinleri, bir araya gelerek bir karar aldı.

 

"CHP'Lİ BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ"
Mahallelerinde bir araya gelenler, CHP'li belediyeye destek vererek sokaklarda biriken çöp poşetlerini kamyonetlere yükleyerek çöp toplamaya başladı.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’a da destek veren bir mahalle sakini  “Başkanımızın yanındayız işçilerimizin de yanındayız ama bu sendikanın yaptığı iş değil, bu pandemi zamanında şu rezilliğe bakın. Hastalık almış başını gitmiş kimsenin bir şey yaptığı yok hem pandemi zamanında bu sendikanın yaptığı akıl alır iş değil. Bu sendikanın ne yapmak istediğini ben anlamadım ama biz sonuna kadar Ali Başkan'ın arkasındayız.“ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.