CHP'li Tunç Soyer'den Halk TV'nin sahibine peşkeş ihale

19.06.2020 - 22:00, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1244+ kez okundu.
 

CHP'li Tunç Soyer'den Halk TV'nin sahibine peşkeş ihale

CHP'li İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Halk TV sahibi Cafer Mahiroğlu'na, 896 bin TL'lik maske ihalesi verdi.

Her fırsatta hükümeti yandaşa ihale vermekle suçlayan CHP'lilerin gerçek yüzü ortaya çıktı. İstanbul Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan sonra CHP'li İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer de yandaş medyaya para dağıttı. Tunç Soyer, Halk TV sahibi Cafer Mahiroğlu'na 896 bin TL'lik maske ihalesi verdi. Her fırsatta CHP'lilerin avukatlığını yapan Halk TV'ye belediyenin parası peşkeş çekildi.
CHP'li İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Halk TV sahibi Cafer Mahiroğlu'na, 896 bin TL'lik maske ihalesi verdi.

Her fırsatta hükümeti yandaşa ihale vermekle suçlayan CHP'lilerin gerçek yüzü ortaya çıktı. İstanbul Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan sonra CHP'li İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer de yandaş medyaya para dağıttı.

Tunç Soyer, Halk TV sahibi Cafer Mahiroğlu'na 896 bin TL'lik maske ihalesi verdi. Her fırsatta CHP'lilerin avukatlığını yapan Halk TV'ye belediyenin parası peşkeş çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.