CHP'li Sezgin Tanrıkulu,kendi bayrağına değil paçavrayı sahiplendi

07.09.2020 - 11:48, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1655+ kez okundu.
 

CHP'li Sezgin Tanrıkulu,kendi bayrağına değil paçavrayı sahiplendi

Twitter hesabından Irak Kürdistan Bölge Yönetimi'nin bayrağına kimsenin paçavra diyemeyeceğini söyledi.

erör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP'ye en yakın isimlerden biri olan CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Twitter hesabından Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nin bayrağını paylaştı.   PAÇAVRA DENİLEN BU BAYRAK.. Tanrıkulu, paylaşımına şu notu düştü; "Paçavra denilen bu bayrak, Irak Anayasası'nda tanımlanan Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nin resmi bayrağıdır.   BAYRAĞA HAKARET KABUL EDİLEMEZ Bayraklar, her halkın ve o bayrak altında yaşayan yurttaşların onurudur. Bayrağa hakaret toplumsal barışa düşmanlıktır, kabul edilemez."    
Twitter hesabından Irak Kürdistan Bölge Yönetimi'nin bayrağına kimsenin paçavra diyemeyeceğini söyledi.

erör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP'ye en yakın isimlerden biri olan CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Twitter hesabından Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nin bayrağını paylaştı.

 

PAÇAVRA DENİLEN BU BAYRAK..

Tanrıkulu, paylaşımına şu notu düştü; "Paçavra denilen bu bayrak, Irak Anayasası'nda tanımlanan Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nin resmi bayrağıdır.

 

BAYRAĞA HAKARET KABUL EDİLEMEZ

Bayraklar, her halkın ve o bayrak altında yaşayan yurttaşların onurudur. Bayrağa hakaret toplumsal barışa düşmanlıktır, kabul edilemez."

 

CHP li Sezgin Tanrıkulu, Kürdistan bayrağını korumaya aldı #1

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.