CHP'li Necmi Sıbıç'ın evli kadınlara taciz mesajları attığı ortaya çıktı

20.01.2021 - 17:24, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1864+ kez okundu.
 

CHP'li Necmi Sıbıç'ın evli kadınlara taciz mesajları attığı ortaya çıktı

Taciz ve tecavüz haberleriyle gündemden düşmeyen CHP'de skandallar silsilesine bir yenisi daha eklendi.

CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç'ın evli kadınları taciz ettiği ortaya çıktı. #2               Taciz itirafı CHP'li Necmi Sıbıç'ın eşinden geldi.   #3               Sıbıç'ın eşi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda CHP İlçe Başkanı Necmi Sıbıç'ın evli kadınla cinsel içerikli mesajlarını ve uygunsuz görüntülerini paylaştı. #4               Yaşanan bu yeni iddialar karşısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP yönetiminin nasıl bir tavır takınacağı merak konusu oldu.   #5               KILIÇDAROĞLU SESSİZLİĞİNİ KORUYOR Daha önce de birçok taciz ve tecavüz iddialarına karşı sessizliğini koruyan CHP yönetimi ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu iddialar karşısında yine sessiz kalmayı tercih etti.
Taciz ve tecavüz haberleriyle gündemden düşmeyen CHP'de skandallar silsilesine bir yenisi daha eklendi.

CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç'ın evli kadınları taciz ettiği ortaya çıktı.

#2

Foto - Taciz itirafı CHP'li Necmi Sıbıç'ın eşinden geldi.

Taciz itirafı CHP'li Necmi Sıbıç'ın eşinden geldi.

 
#3

Foto - Sıbıç'ın eşi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda CHP İlçe Başkanı Necmi Sıbıç'ın evli kadınla cinsel içerikli mesajlarını ve uygunsuz görüntülerini paylaştı.

Sıbıç'ın eşi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda CHP İlçe Başkanı Necmi Sıbıç'ın evli kadınla cinsel içerikli mesajlarını ve uygunsuz görüntülerini paylaştı.

#4

Foto - Yaşanan bu yeni iddialar karşısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP yönetiminin nasıl bir tavır takınacağı merak konusu oldu.

Yaşanan bu yeni iddialar karşısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP yönetiminin nasıl bir tavır takınacağı merak konusu oldu.

 
#5

Foto - KILIÇDAROĞLU SESSİZLİĞİNİ KORUYOR Daha önce de birçok taciz ve tecavüz iddialarına karşı sessizliğini koruyan CHP yönetimi ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu iddialar karşısında yine sessiz kalmayı tercih etti.

KILIÇDAROĞLU SESSİZLİĞİNİ KORUYOR Daha önce de birçok taciz ve tecavüz iddialarına karşı sessizliğini koruyan CHP yönetimi ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu iddialar karşısında yine sessiz kalmayı tercih etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.