CHP’li Muharrem İnce vatanını seven adam gibi adamdır

GÜNDEM 28.09.2020 - 17:00, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2136+ kez okundu.
 

CHP’li Muharrem İnce vatanını seven adam gibi adamdır

CHP’li Muharrem İnce Bursa’da, Azerbaycan-Ermenistan gerilimine ilişkin açıklamalarda bulundu.

CHP’den dışlanarak ‘Memleket Hareketi’ni başlatan Muharrem İnce, geldiği Bursa’da açıklamalarda bulundu. Esnaf ziyaretinde bulunan Muharrem İnce, Orhangazi ilçesinden Gemlik ilçesine geçti.   CHP’li Muharrem İnce, Azerbaycan-Ermenistan arasındaki çatışmaya değindi.   Doğu Akdeniz açıklaması Ermenistan’ı yakın takip ettiklerini belirten İnce, Doğu Akdeniz meselesine de değindi. İnce, “Etrafımızda bir ateş çemberi var. Bir yanda Doğu Akdeniz’de yaşananlar, Suriye’de yaşananlar. Doğu Akdeniz’de karşımızda kim varsa, Ermanistan’ın yanında da o vardır’’ dedi.   Azerbaycan’a desteğini ileten Muharrem İnce, ‘’Türkiye güçlü devlettir. Gönlümüz, yüreğimiz, her şeyimiz Azerbaycan’la beraberdir” ifadelerini kullandı.   Türkiye’nin hem Doğu Akdeniz’i, hem Suriye’yi çözeceğini söyleyen İnce, Azerbaycan-Ermenistan meselesinin de çözüleceğini belirtti.
CHP’li Muharrem İnce Bursa’da, Azerbaycan-Ermenistan gerilimine ilişkin açıklamalarda bulundu.

CHP’den dışlanarak ‘Memleket Hareketi’ni başlatan Muharrem İnce, geldiği Bursa’da açıklamalarda bulundu. Esnaf ziyaretinde bulunan Muharrem İnce, Orhangazi ilçesinden Gemlik ilçesine geçti.

 

CHP’li Muharrem İnce, Azerbaycan-Ermenistan arasındaki çatışmaya değindi.

 

Doğu Akdeniz açıklaması
Ermenistan’ı yakın takip ettiklerini belirten İnce, Doğu Akdeniz meselesine de değindi. İnce, “Etrafımızda bir ateş çemberi var. Bir yanda Doğu Akdeniz’de yaşananlar, Suriye’de yaşananlar. Doğu Akdeniz’de karşımızda kim varsa, Ermanistan’ın yanında da o vardır’’ dedi.

 

Azerbaycan’a desteğini ileten Muharrem İnce, ‘’Türkiye güçlü devlettir. Gönlümüz, yüreğimiz, her şeyimiz Azerbaycan’la beraberdir” ifadelerini kullandı.

 

Türkiye’nin hem Doğu Akdeniz’i, hem Suriye’yi çözeceğini söyleyen İnce, Azerbaycan-Ermenistan meselesinin de çözüleceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.