CHP'li belediye 'ittifak' diyetini ödüyor

26.01.2021 - 11:58, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1273+ kez okundu.
 

CHP'li belediye 'ittifak' diyetini ödüyor

HDP Esenyurt İlçe binasında teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın yer aldığı afiş ve posterlerin içerisinde dezenfektan çalışmaları yürüten CHP'li Esenyurt Belediyesi HDP'ye perdenin arkasında nasıl diyet ödediğini gösterdi.

Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğraflarının yer aldığı HDP Esenyurt İlçe binasında dezenfekte çalışmaları yapan CHP'li Esenyurt Belediyesi'nin CHP'nin HDP'ye diyet ödediğini yeniden gözler önüne serdi.   HDP Esenyurt İlçe binasına polis baskını HDP Esenyurt İlçe Başkanlığı'nda CHP’li belediyenin dezenfekte çalışmalarına dair fotoğraflarda terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın afiş ve posterlerinin görülmesine dair polis gece yarısı operasyon düzenledi.   Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararı sonrası HDP ilçe binasına giren terörle mücadele ekipleri HDP binasında teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın posterlerinin yanı sıra çok sayıda terör dökümanları ele geçirdi. Bu durum HDP ile PKK'nın bağını 'belgeli' bir şekilde yeniden gösterirken olayla ilgili iki eş başkan gözaltına alındı.   CHP’li belediye temizliğe devam etti! HDP’nin desteğiyle seçilen CHP Esenyurt Belediyesi’nin teröristbaşının fotoğraflarının yer aldığı binada temizliğe devam etmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Görüntüler belediye seçimlerini kazanabilmek için HDP ile iş birliği yoluna giden CHP’nin, perdenin arkasında HDP’ye nasıl diyet ödediğini de gösteriyor. HDP, binada teröristbaşının afiş ve posterlerini asmakla suç işlerken peki ya PKK dökümanlarının yer aldığı binaya belediye çalışanını gönderen belediye ne oluyor?
HDP Esenyurt İlçe binasında teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın yer aldığı afiş ve posterlerin içerisinde dezenfektan çalışmaları yürüten CHP'li Esenyurt Belediyesi HDP'ye perdenin arkasında nasıl diyet ödediğini gösterdi.

Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğraflarının yer aldığı HDP Esenyurt İlçe binasında dezenfekte çalışmaları yapan CHP'li Esenyurt Belediyesi'nin CHP'nin HDP'ye diyet ödediğini yeniden gözler önüne serdi.

 

HDP Esenyurt İlçe binasına polis baskını
HDP Esenyurt İlçe Başkanlığı'nda CHP’li belediyenin dezenfekte çalışmalarına dair fotoğraflarda terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın afiş ve posterlerinin görülmesine dair polis gece yarısı operasyon düzenledi.

 

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararı sonrası HDP ilçe binasına giren terörle mücadele ekipleri HDP binasında teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın posterlerinin yanı sıra çok sayıda terör dökümanları ele geçirdi.

Bu durum HDP ile PKK'nın bağını 'belgeli' bir şekilde yeniden gösterirken olayla ilgili iki eş başkan gözaltına alındı.

 

CHP’li belediye temizliğe devam etti!
HDP’nin desteğiyle seçilen CHP Esenyurt Belediyesi’nin teröristbaşının fotoğraflarının yer aldığı binada temizliğe devam etmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Görüntüler belediye seçimlerini kazanabilmek için HDP ile iş birliği yoluna giden CHP’nin, perdenin arkasında HDP’ye nasıl diyet ödediğini de gösteriyor.

HDP, binada teröristbaşının afiş ve posterlerini asmakla suç işlerken peki ya PKK dökümanlarının yer aldığı binaya belediye çalışanını gönderen belediye ne oluyor?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.