CHP'li Belediye Başkanına göre " 61 Lira Kola, 365 liraya Döner pahalı değilmiş

28.06.2020 - 12:54, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 995+ kez okundu.
 

CHP'li Belediye Başkanına göre " 61 Lira Kola, 365 liraya Döner pahalı değilmiş

Bodrum'da, yeme-içme fiyatları el yakmaya başladı. Belediye Başkanı fiyatları savundu.

Koronavirüs tedbirleri sonrası normalleşmeye geçilmesi ile birlikte turizmde hareketlilik yaşanmaya başladı. Başta sosyetenin olmak üzere en çok tercih edilen gözde tatil beldesi Bodrum'da,  yeme-içme fiyatları yine el yakıyor. Her yaz tatilcilere uygulanan fiyat listesiyle tartışılan Bodrum'da, cep yakan adisyonlar sosyal medyada paylaşılmaya başlandı. Bir kola 61 liradan satılırken, döner ise 370 liradan satışa sunuldu.   Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras fahiş fiyat iddiarıyla ilgili açıklama yaptı. Bodrum’daki işletmelerde yiyeceklerin yüksek fiyatlara satılması tartışmalarına ilişkin Aras, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bodrum'da her şey ucuz olsun dersek bu insanlar Bodrum'a gelmez farklı yerlere gider” dedi. Bodrum Belediye Başkanı'nın açıklamalarından satır başları: BODRUM'DA BU İŞLETMELERE İHTİYAÇ VAR "Son günlerde işletmelerimizin fahiş fiyat uyguladığına dair bir karalama kampanyası yürütülüyor. Buraya dünyanın en zengin insanlarının da geldiğini göz önünde bulundurmalıyız. Bu insanların beklentilerine göre hizmet sunulan yerler de var. Bodrum’un bu işletmelere de ihtiyacı var.   Bodrum'da her şey ucuz olsun dersek bu insanlar Bodrum'a gelmez farklı yerlere gider. Bodrum’un ekmek parası turizmdir, bunu yansıyamayız.
Bodrum'da, yeme-içme fiyatları el yakmaya başladı. Belediye Başkanı fiyatları savundu.

Koronavirüs tedbirleri sonrası normalleşmeye geçilmesi ile birlikte turizmde hareketlilik yaşanmaya başladı.

Başta sosyetenin olmak üzere en çok tercih edilen gözde tatil beldesi Bodrum'da,  yeme-içme fiyatları yine el yakıyor.

Her yaz tatilcilere uygulanan fiyat listesiyle tartışılan Bodrum'da, cep yakan adisyonlar sosyal medyada paylaşılmaya başlandı. Bir kola 61 liradan satılırken, döner ise 370 liradan satışa sunuldu.

 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras fahiş fiyat iddiarıyla ilgili açıklama yaptı. Bodrum’daki işletmelerde yiyeceklerin yüksek fiyatlara satılması tartışmalarına ilişkin Aras, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bodrum'da her şey ucuz olsun dersek bu insanlar Bodrum'a gelmez farklı yerlere gider” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı'nın açıklamalarından satır başları:

BODRUM'DA BU İŞLETMELERE İHTİYAÇ VAR
"Son günlerde işletmelerimizin fahiş fiyat uyguladığına dair bir karalama kampanyası yürütülüyor. Buraya dünyanın en zengin insanlarının da geldiğini göz önünde bulundurmalıyız. Bu insanların beklentilerine göre hizmet sunulan yerler de var. Bodrum’un bu işletmelere de ihtiyacı var.

 

Bodrum'da her şey ucuz olsun dersek bu insanlar Bodrum'a gelmez farklı yerlere gider. Bodrum’un ekmek parası turizmdir, bunu yansıyamayız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.