CHP'li belediye başkanı Ali Kılıç, alkollü araç kullanırken kaza yaptı

GÜNDEM 02.04.2021 - 21:42, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1770+ kez okundu.
 

CHP'li belediye başkanı Ali Kılıç, alkollü araç kullanırken kaza yaptı

CHP'li Maltepe Belediyesi Başkanı Ali Kılıç, Maltepe sahil yolunda alkolün etkisiyle bir araca arkadan çarptı. Olay yerine özel kalemini gönderdi.

İstanbul Maltepe sahil yolunda meydana gelen bir kazayı yapanın Maltepe Belediyesi Başkanı Ali Kılıç olduğu ortaya çıktı. ALKOLLÜYKEN ARAÇ SÜRDÜ, KAZA YAPTI Alkollü olarak direksiyon başına geçen CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, önündeki aracı farketmedi, arkadan çarptı.  Kaza sonrası olay yerinden uzaklaşan Kılıç, kaza yerine başkasını gönderdi.   ÇARPTIĞI KİŞİ KAMERAYA KAYDETTİ Tüm o anlar, aracına çarptığı kişi tarafından kaydedildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde; Kılıç'ın aracı ve çarptığı  arabanın son halleri yer alıyor. Kazayı gören tanıklar da ifade veriyor.
CHP'li Maltepe Belediyesi Başkanı Ali Kılıç, Maltepe sahil yolunda alkolün etkisiyle bir araca arkadan çarptı. Olay yerine özel kalemini gönderdi.

İstanbul Maltepe sahil yolunda meydana gelen bir kazayı yapanın Maltepe Belediyesi Başkanı Ali Kılıç olduğu ortaya çıktı.

ALKOLLÜYKEN ARAÇ SÜRDÜ, KAZA YAPTI
Alkollü olarak direksiyon başına geçen CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, önündeki aracı farketmedi, arkadan çarptı.  Kaza sonrası olay yerinden uzaklaşan Kılıç, kaza yerine başkasını gönderdi.

 

ÇARPTIĞI KİŞİ KAMERAYA KAYDETTİ
Tüm o anlar, aracına çarptığı kişi tarafından kaydedildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde; Kılıç'ın aracı ve çarptığı  arabanın son halleri yer alıyor. Kazayı gören tanıklar da ifade veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.