CHP Heykel yapmadan duramıyor

GÜNDEM 22.06.2020 - 14:15, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2417+ kez okundu.
 

CHP Heykel yapmadan duramıyor

Sosyal medyada tartışma konusu olan Necmettin Erbakan heykeli, 2018 yılında dönemin CHP'li belediyesi tarafından ilçedeki bir parka konuldu.

Tekirdağ'da Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, Kapaklı tarihinde yer edinmiş kişilerin, siyasetçilerin ve sanatçıların büstleri ilçeye bağlı Atatürk, İsmet Paşa, Karaağaç ve Cumhuriyet Mahallelerinde bulunan parklara yerleştirilmişti. Büstleri yerleştirilen isimler arasında Bülent Ecevit, Süleyman Demirel, Alparslan Türkeş ve Necmettin Erbakan da bulunuyordu. 2018 yılında yaptırılan Necmettin Erbakan’ın heykeli, Saadet Partilileri kızdırdı...   SOSYAL MEDYADA PROTESTO Erbakan’ın da büstünün dikili olması, sosyal medyada Saadet Partililer tarafından protesto edildi. Yapılan paylaşımlarda, büstün mevcut AK Partili belediye tarafından yaptırıldığı düşünülerek Belediye Başkanı Mustafa Çetin hedef alındı.   "CHP YAPTI" Tartışmalar üzerine Kapaklı Belediyesi yazılı açıklama yaptı.  Yapılan açıklamada, "Yazılanlarda bahsi geçen eski Başbakanlarımızdan merhum Necmettin Erbakan'ın büstü, 2018 yılında dönemin CHP'li Belediye Başkanı Sayın İrfan Mandalı tarafından ilçemizde bulunan bir parka konulmuştur." ifadesi kullanıldı.
Sosyal medyada tartışma konusu olan Necmettin Erbakan heykeli, 2018 yılında dönemin CHP'li belediyesi tarafından ilçedeki bir parka konuldu.

Tekirdağ'da Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, Kapaklı tarihinde yer edinmiş kişilerin, siyasetçilerin ve sanatçıların büstleri ilçeye bağlı Atatürk, İsmet Paşa, Karaağaç ve Cumhuriyet Mahallelerinde bulunan parklara yerleştirilmişti.

Büstleri yerleştirilen isimler arasında Bülent Ecevit, Süleyman Demirel, Alparslan Türkeş ve Necmettin Erbakan da bulunuyordu.

2018 yılında yaptırılan Necmettin Erbakan’ın heykeli, Saadet Partilileri kızdırdı...

 


SOSYAL MEDYADA PROTESTO
Erbakan’ın da büstünün dikili olması, sosyal medyada Saadet Partililer tarafından protesto edildi.

Yapılan paylaşımlarda, büstün mevcut AK Partili belediye tarafından yaptırıldığı düşünülerek Belediye Başkanı Mustafa Çetin hedef alındı.

 

"CHP YAPTI"
Tartışmalar üzerine Kapaklı Belediyesi yazılı açıklama yaptı.  Yapılan açıklamada, "Yazılanlarda bahsi geçen eski Başbakanlarımızdan merhum Necmettin Erbakan'ın büstü, 2018 yılında dönemin CHP'li Belediye Başkanı Sayın İrfan Mandalı tarafından ilçemizde bulunan bir parka konulmuştur." ifadesi kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.