CHP heyeti İzmir'i nasıl yönetemiyoruz incelemesinde..

03.02.2021 - 17:44, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1949+ kez okundu.
 

CHP heyeti İzmir'i nasıl yönetemiyoruz incelemesinde..

Yıllardır CHP'nin yönetiminde olan İzmir'de yağmur yağışının ardından altyapının yetersizliği bir kez daha ortaya çıktı.

İzmir'de meydana gelen sel felaketinde sokaklar ve yollar su altında kalmış, Menderes ilçesinde 2 kişi yaşamını yitirmişti. Yaşanan bu felaketin ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve beraberindeki heyet de İzmir'de selde zarar gören bölgelere ziyarette bulundu. Torun ve beraberindeki CHP heyeti ilk önce, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile makamında görüştü.   DURUM KÖTÜ Güzelyalı ve Göztepe semtlerinde iş yerlerini ziyaret eden, vatandaşları dinleyen heyet, daha sonra sel taşkınının yaşandığı Menderes ilçesine geçti. Vatandaşları dinledikten sonra gazetecilere açıklamada bulunan Torun, İzmir'e geçmiş olsun dileklerini iletti, hayatını kaybeden 2 kişiye Allah'tan rahmet diledi.   "YAŞANAN MAĞDURİYET EN KISA SÜREDE GİDERİLECEK" İzmir'in büyük bir afetle karşı karşıya kaldığını anlatan Torun, şöyle konuştu: "Sabahtan bu yana geziyoruz. Özellikle belli bir yaş grubu böyle bir afeti yaşamadıklarını, 50-100 yıldır böyle bir afetin görülmediğini ifade ediyorlar. Sahada da gördüğümüz kadarıyla birçok eksiklik ve aksaklıklar giderilmiş ve yaralar sarılmaya başlanmış. Burada yaşanan mağduriyet en kısa sürede giderilecek. Milletvekilleri, belediye başkanları sabahtan bu yana tespitlerini yapıyor. En kısa sürede mağduriyetin giderileceğine inanıyoruz." İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise Torun'un, sel sonrası ortaya çıkan tahribatı, vatandaşların uğradığı mağduriyeti yerinde görmek için İzmir'e geldiğini ifade etti.   "CAN KAYBININ YAŞANDIĞI BÖLGEDE SELİN NASIL BÜYÜK BİR ZARAR VERDİĞİNİ GÖRDÜK" Konak ve Menderes'e gittiklerini dile getiren Soyer, "Menderes'te 2 can kaybımız var biliyorsunuz. Can kaybının yaşandığı bölgede selin nasıl büyük bir zarar verdiğini yerinde gördük. Vatandaşlarımızı dinleyip, uğradıkları zararları gidermek için neler yapabileceğimizi görmeye geldik." ifadelerini kullandı.
Yıllardır CHP'nin yönetiminde olan İzmir'de yağmur yağışının ardından altyapının yetersizliği bir kez daha ortaya çıktı.

İzmir'de meydana gelen sel felaketinde sokaklar ve yollar su altında kalmış, Menderes ilçesinde 2 kişi yaşamını yitirmişti.

Yaşanan bu felaketin ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve beraberindeki heyet de İzmir'de selde zarar gören bölgelere ziyarette bulundu.

Torun ve beraberindeki CHP heyeti ilk önce, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile makamında görüştü.

 

DURUM KÖTÜ
Güzelyalı ve Göztepe semtlerinde iş yerlerini ziyaret eden, vatandaşları dinleyen heyet, daha sonra sel taşkınının yaşandığı Menderes ilçesine geçti.

Vatandaşları dinledikten sonra gazetecilere açıklamada bulunan Torun, İzmir'e geçmiş olsun dileklerini iletti, hayatını kaybeden 2 kişiye Allah'tan rahmet diledi.

 

"YAŞANAN MAĞDURİYET EN KISA SÜREDE GİDERİLECEK"
İzmir'in büyük bir afetle karşı karşıya kaldığını anlatan Torun, şöyle konuştu:

"Sabahtan bu yana geziyoruz. Özellikle belli bir yaş grubu böyle bir afeti yaşamadıklarını, 50-100 yıldır böyle bir afetin görülmediğini ifade ediyorlar. Sahada da gördüğümüz kadarıyla birçok eksiklik ve aksaklıklar giderilmiş ve yaralar sarılmaya başlanmış. Burada yaşanan mağduriyet en kısa sürede giderilecek. Milletvekilleri, belediye başkanları sabahtan bu yana tespitlerini yapıyor. En kısa sürede mağduriyetin giderileceğine inanıyoruz."

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise Torun'un, sel sonrası ortaya çıkan tahribatı, vatandaşların uğradığı mağduriyeti yerinde görmek için İzmir'e geldiğini ifade etti.

 

"CAN KAYBININ YAŞANDIĞI BÖLGEDE SELİN NASIL BÜYÜK BİR ZARAR VERDİĞİNİ GÖRDÜK"

Konak ve Menderes'e gittiklerini dile getiren Soyer, "Menderes'te 2 can kaybımız var biliyorsunuz. Can kaybının yaşandığı bölgede selin nasıl büyük bir zarar verdiğini yerinde gördük. Vatandaşlarımızı dinleyip, uğradıkları zararları gidermek için neler yapabileceğimizi görmeye geldik." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.