CHP’den Muharrem İnce’yi kızdıracak çıkış

GÜNDEM 08.08.2020 - 11:16, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1863+ kez okundu.
 

CHP’den Muharrem İnce’yi kızdıracak çıkış

İsmi belirtilmeyen CHP’li bir yetkili, yeni parti kurma çalışmaları yürüten Muharrem İnce’yi kızdıracak açıklamalarda bulundu.

24 Haziran’da yüzde 30 oy alınca 2023’te de aday olmaya karar veren Muharrem İnce, CHP’nin bu adaylığa yanaşmaması ve parti içinde adeta üvey evlat muamalesi görmesi nedeniyle yeni parti kurma çalışmalarına başladı. İstanbul’da yeni siyasi oluşum için hızlı bir çalışma yürüten İnce, CHP’lileri de bir hayli rahatsız etti. CHP’li bir isim, İnce’yi kızdıracak açıklamalarda bulundu. Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’e konuşan bir CHP’li, İnce’nin hevesi olduğunu ve ileride parti kurmaktan vazgeçeceğini söyledi. Acet’in söyleşi yaptığı ve ismi açıklanmayan CHP’li, “Benim bir temasım olmadı ama partiyi kurabileceğinden de emin değilim. Bir hevesi var.” dedi. İnce’nin unutulmayı sevmediğini belirten CHP’li şahıs, “Gündemde kalmayı pek sever. Kendisinden bahsettirir ama kopardığı gürültü kadar etkisi olmaz. Vazgeçecektir büyük ihtimalle.” ifadelerini kullandı.
İsmi belirtilmeyen CHP’li bir yetkili, yeni parti kurma çalışmaları yürüten Muharrem İnce’yi kızdıracak açıklamalarda bulundu.

24 Haziran’da yüzde 30 oy alınca 2023’te de aday olmaya karar veren Muharrem İnce, CHP’nin bu adaylığa yanaşmaması ve parti içinde adeta üvey evlat muamalesi görmesi nedeniyle yeni parti kurma çalışmalarına başladı.

İstanbul’da yeni siyasi oluşum için hızlı bir çalışma yürüten İnce, CHP’lileri de bir hayli rahatsız etti.

CHP’li bir isim, İnce’yi kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’e konuşan bir CHP’li, İnce’nin hevesi olduğunu ve ileride parti kurmaktan vazgeçeceğini söyledi.

Acet’in söyleşi yaptığı ve ismi açıklanmayan CHP’li, “Benim bir temasım olmadı ama partiyi kurabileceğinden de emin değilim. Bir hevesi var.” dedi.

İnce’nin unutulmayı sevmediğini belirten CHP’li şahıs, “Gündemde kalmayı pek sever. Kendisinden bahsettirir ama kopardığı gürültü kadar etkisi olmaz. Vazgeçecektir büyük ihtimalle.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.