CHP Belediye Vatan Haini Nazım Hikmet'in heykelini kapısına dikti

03.06.2020 - 13:18, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2083+ kez okundu.
 

CHP Belediye Vatan Haini Nazım Hikmet'in heykelini kapısına dikti

CHP’li Esenyurt Belediyesi, ilçedeki kültür merkezinin önüne Nazım Hikmet'in heykelini yaptırdı.

CHP'li il ve ilçe belediyeleri heykel politikasına devam ediyor... Son günlerde, korona sürecinde büyük bir felaketin önüne geçen şehir hastanelerinin yapımını eleştiren CHP'den, yeni bir heykel çalışması geldi. KÜLTÜR MERKEZİ ÖNÜNE VATAN HAİNİ NAZIM HİKMET HEYKELİ DİKİLDİ 31 Mart seçimlerinden sonra Esenyurt Belediyesi'nin ilk somut çalışması, heykel oldu... CHP'li Esenyurt Belediye Başkanı Deniz Bozkurt'un talimatıyla, ilçedeki kültür merkezinin önüne Vatan Haini Nazım Hikmet heykeli yapıldı. İlçe sakinleri ise yapılan bu projeye tepki gösterdi. İlçenin daha önemli sorunları olduğunu belirten Esenyurtlular, yapılan heykeli eleştirdi.
CHP’li Esenyurt Belediyesi, ilçedeki kültür merkezinin önüne Nazım Hikmet'in heykelini yaptırdı.

CHP'li il ve ilçe belediyeleri heykel politikasına devam ediyor...

Son günlerde, korona sürecinde büyük bir felaketin önüne geçen şehir hastanelerinin yapımını eleştiren CHP'den, yeni bir heykel çalışması geldi.

KÜLTÜR MERKEZİ ÖNÜNE VATAN HAİNİ NAZIM HİKMET HEYKELİ DİKİLDİ


31 Mart seçimlerinden sonra Esenyurt Belediyesi'nin ilk somut çalışması, heykel oldu...

CHP'li Esenyurt Belediye Başkanı Deniz Bozkurt'un talimatıyla, ilçedeki kültür merkezinin önüne Vatan Haini Nazım Hikmet heykeli yapıldı.

İlçe sakinleri ise yapılan bu projeye tepki gösterdi. İlçenin daha önemli sorunları olduğunu belirten Esenyurtlular, yapılan heykeli eleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.