Cezaevinden izinli çıkan gence silahlı saldırı

15.04.2021 - 11:16, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1077+ kez okundu.
 

Cezaevinden izinli çıkan gence silahlı saldırı

Bacağından yaralanan genç adam, can havliyle metrelerce yürüdüğü bir sokakta yere yığıldı.

İstanbul'da, koranavirüs salgını nedeniyle birkaç gün önce cezaevinden izinli çıkan 30 yaşındaki Kamil Aras, Şişli ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı.   CAN HAVLİYLE METRELERCE KOŞTU Bacağından yaralanan genç adam can havliyle koşarak kaçmaya başladı. Metrelerce bu şekilde yürüyen Aras, ardından sokak içerisinde yere yığıldı. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerine ihbarda bulundu.   SALDIRGAN ARANIYOR İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Aras'la konuşarak saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Vatandaşlar ise sağlık ekipleri gelene kadar yaralı gence su vererek kendisiyle sohbet etti. Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.
Bacağından yaralanan genç adam, can havliyle metrelerce yürüdüğü bir sokakta yere yığıldı.

İstanbul'da, koranavirüs salgını nedeniyle birkaç gün önce cezaevinden izinli çıkan 30 yaşındaki Kamil Aras, Şişli ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı.

 

CAN HAVLİYLE METRELERCE KOŞTU
Bacağından yaralanan genç adam can havliyle koşarak kaçmaya başladı. Metrelerce bu şekilde yürüyen Aras, ardından sokak içerisinde yere yığıldı. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerine ihbarda bulundu.

 

SALDIRGAN ARANIYOR
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Aras'la konuşarak saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Vatandaşlar ise sağlık ekipleri gelene kadar yaralı gence su vererek kendisiyle sohbet etti. Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.