CEVAP VERİN: PKK hani bitiyordu, peki askerlerimiz nasıl şehit oluyor

20.07.2020 - 19:15, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1599+ kez okundu.
 

CEVAP VERİN: PKK hani bitiyordu, peki askerlerimiz nasıl şehit oluyor

Hakkari Çukurca'da terör örgütü PKK tarafından üs bölgesine yapılan saldırıda 2 Mehmetçik şehit oldu.

Terör örgütü PKK, kalleş saldırılarına bir yenisini daha ekledi... Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Hakkari’de üs bölgesine, teröristlerce uzak mesafeden yapılan füze atışı neticesinde 2 askerimizin şehit olduğu bildirildi.   TESPİT EDİLEN HEDEFLER ATEŞ ALTINA ALINDI Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Çukurca/Hakkâri’de 20 Temmuz 2020 tarihinde bir üs bölgemize teröristlerce uzak mesafeden yapılan füze atışı neticesinde iki kahraman silah arkadaşımız yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.   Bölgede tespit edilen hedefler derhal ATAK helikopterlerimiz, SİHA’larımız ve ateş destek vasıtalarımız ile yoğun şekilde ateş altına alınmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” denildi.
Hakkari Çukurca'da terör örgütü PKK tarafından üs bölgesine yapılan saldırıda 2 Mehmetçik şehit oldu.

Terör örgütü PKK, kalleş saldırılarına bir yenisini daha ekledi...

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Hakkari’de üs bölgesine, teröristlerce uzak mesafeden yapılan füze atışı neticesinde 2 askerimizin şehit olduğu bildirildi.

 

TESPİT EDİLEN HEDEFLER ATEŞ ALTINA ALINDI
Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Çukurca/Hakkâri’de 20 Temmuz 2020 tarihinde bir üs bölgemize teröristlerce uzak mesafeden yapılan füze atışı neticesinde iki kahraman silah arkadaşımız yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

 

Bölgede tespit edilen hedefler derhal ATAK helikopterlerimiz, SİHA’larımız ve ateş destek vasıtalarımız ile yoğun şekilde ateş altına alınmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.