Büyükçekmece'de bir kişi eşini boğarak öldürdü

23.07.2020 - 10:54, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1059+ kez okundu.
 

Büyükçekmece'de bir kişi eşini boğarak öldürdü

İki çocuğunun annesi olan 8 yıllık eşini uyuduğu sırada boğarak öldüren şahıs, olayın ardından polis ekiplerine teslim oldu.

İstanbul Büyükçekmece Piroğlu Sokak'ta bulunan bir evde iddiaya göre, psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen Ü.Ö. isimli şahıs, dün akşam saatlerinde kıskançlık krizine girerek iki çocuğunun annesi 8 yıllık eşi Bahar Ö. ile tartışmaya başladı. Kısa süren tartışmanın ardından çift, yatak odasına giderek uyudu.     8 YILLIK EŞİNİ UYKUSUNDA BOĞARAK ÖLDÜRDÜ Gecenin ilerleyen saatlerinde Ü.Ö., kıskançlık krizine tekrar girerek eşini uykusunda boğarak öldürdü. Olayın ardından ne yapacağını şaşıran Ü.Ö., bacanağını arayarak olayı anlattı. Kan donduran olayı duyan bacanağı ise durumu polise bildirdi.   TESLİM OLAN CANİ KOCA TUTUKLANDI Bacanağının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise Bahar Ö.’ye müdahale etmeye çalıştı. Yapılan çalışmanın ardından sağlık ekipleri, Bahar Ö.’nün hayatını kaybettiğini belirledi. Cani koca Ü.Ö. ise polis merkezine giderek teslim oldu. Emniyette yapılan işlemlerin ardından mahkemeye çıkarılan Ü.Ö., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İki çocuğunun annesi olan 8 yıllık eşini uyuduğu sırada boğarak öldüren şahıs, olayın ardından polis ekiplerine teslim oldu.

İstanbul Büyükçekmece Piroğlu Sokak'ta bulunan bir evde iddiaya göre, psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen Ü.Ö. isimli şahıs, dün akşam saatlerinde kıskançlık krizine girerek iki çocuğunun annesi 8 yıllık eşi Bahar Ö. ile tartışmaya başladı.

Kısa süren tartışmanın ardından çift, yatak odasına giderek uyudu.

 

 

8 YILLIK EŞİNİ UYKUSUNDA BOĞARAK ÖLDÜRDÜ
Gecenin ilerleyen saatlerinde Ü.Ö., kıskançlık krizine tekrar girerek eşini uykusunda boğarak öldürdü.

Olayın ardından ne yapacağını şaşıran Ü.Ö., bacanağını arayarak olayı anlattı. Kan donduran olayı duyan bacanağı ise durumu polise bildirdi.

 


TESLİM OLAN CANİ KOCA TUTUKLANDI
Bacanağının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise Bahar Ö.’ye müdahale etmeye çalıştı.

Yapılan çalışmanın ardından sağlık ekipleri, Bahar Ö.’nün hayatını kaybettiğini belirledi. Cani koca Ü.Ö. ise polis merkezine giderek teslim oldu.

Emniyette yapılan işlemlerin ardından mahkemeye çıkarılan Ü.Ö., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.