Bursa'da iki arkadaş böyle yandı

GÜNDEM 07.03.2021 - 14:40, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2006+ kez okundu.
 

Bursa'da iki arkadaş böyle yandı

Bursa’da Burhan Yılmaz (37) ve arkadaşı Ercan Yalçın(32), topladıkları çöpleri yakarken kendilerini yaraladılar. Vücutlarının çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan iki arkadaş hastaneye kaldırıldı.

Olay, dün İnegöl ilçesi Sinanbey Mahallesi Metal Sanayi' de meydana geldi. Taşımacılık yapan Burhan Yılmaz, yemek molası için kamyonunu park edip çevredeki çöpleri toplayıp temizlik için yakmak istedi. Bu sırada alevlerin üzerlerine sıçraması üzerine Ercan Yalçın ve Burhan Yılmaz, vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Çevredekilerin müdahalesiyle iki arkadaş İnegöl Devlet Hastanesi’ne getirilerek tedavi altına alındı. Vücutlarında ikinci derece yanık tespit edilen Yalçın ve Yılmaz, Bursa Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Bursa’da Burhan Yılmaz (37) ve arkadaşı Ercan Yalçın(32), topladıkları çöpleri yakarken kendilerini yaraladılar. Vücutlarının çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan iki arkadaş hastaneye kaldırıldı.

Olay, dün İnegöl ilçesi Sinanbey Mahallesi Metal Sanayi' de meydana geldi. Taşımacılık yapan Burhan Yılmaz, yemek molası için kamyonunu park edip çevredeki çöpleri toplayıp temizlik için yakmak istedi. Bu sırada alevlerin üzerlerine sıçraması üzerine Ercan Yalçın ve Burhan Yılmaz, vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.

Çevredekilerin müdahalesiyle iki arkadaş İnegöl Devlet Hastanesi’ne getirilerek tedavi altına alındı. Vücutlarında ikinci derece yanık tespit edilen Yalçın ve Yılmaz, Bursa Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Her şey bir anda oldu Bursada iki arkadaş böyle yandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.