Bursa'da Bombalı Çanta İle Banka Soydu

30.12.2019 - 18:24, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36 1363+ kez okundu.
 

Bursa'da Bombalı Çanta İle Banka Soydu

Bursa'da bir soyguncu bankayı soyduktan sonra içinde bomba olan çantayı bankaya bıraktı ve olay yerinden uzaklaştı. Bankada mahsur kalan çok sayıda vatandaş kurtarılmayı bekliyor.

Bursa'da bir bankayı soyan silahlı soyguncu, kaçarken içinde bomba olan çantayı bankaya bıraktı. Bankadan kimsenin çıkmamasını, yoksa bombayı patlatacağını söyleyen soyguncu kayıplara karışırken, banka müşterileri ve çalışanlar kurtarılmayı bekliyor.   PARALARI ALIP DÜZENEK DOLU ÇANTAYI BIRAKTI Nilüfer'e bağlı Özlüce mahallesinde bulunan bir bankaya, elinde silahla giren yüzü kar maskeli soyguncu, bankadaki paraları aldıktan sonra kaçarken bankaya içinde düzenek bulunan çanta bıraktı. Bankadan kimsenin çıkmamasını, yoksa bombayı patlatacağını söyleyen soyguncu, paraları alıp kayıplara karıştı. VATANDAŞLAR KURTARILMAYI BEKLİYOR Banka müşterileri ve çalışanlar paniğe kapılarak bankadan dışarı çıkamadı. Haber verilmesi üzerine bankaya bomba imha ekibi, çevik kuvvet ve çok sayıda ambulans sevk edildi. İçeride mahsur kalan çalışan ve müşteriler panik içinde kurtarılmayı bekliyor.
Bursa'da bir soyguncu bankayı soyduktan sonra içinde bomba olan çantayı bankaya bıraktı ve olay yerinden uzaklaştı. Bankada mahsur kalan çok sayıda vatandaş kurtarılmayı bekliyor.

Bursa'da bir bankayı soyan silahlı soyguncu, kaçarken içinde bomba olan çantayı bankaya bıraktı. Bankadan kimsenin çıkmamasını, yoksa bombayı patlatacağını söyleyen soyguncu kayıplara karışırken, banka müşterileri ve çalışanlar kurtarılmayı bekliyor.

 

PARALARI ALIP DÜZENEK DOLU ÇANTAYI BIRAKTI

Nilüfer'e bağlı Özlüce mahallesinde bulunan bir bankaya, elinde silahla giren yüzü kar maskeli soyguncu, bankadaki paraları aldıktan sonra kaçarken bankaya içinde düzenek bulunan çanta bıraktı. Bankadan kimsenin çıkmamasını, yoksa bombayı patlatacağını söyleyen soyguncu, paraları alıp kayıplara karıştı.

VATANDAŞLAR KURTARILMAYI BEKLİYOR

Banka müşterileri ve çalışanlar paniğe kapılarak bankadan dışarı çıkamadı.  verilmesi üzerine bankaya bomba imha ekibi, çevik kuvvet ve çok sayıda ambulans sevk edildi. İçeride mahsur kalan çalışan ve müşteriler panik içinde kurtarılmayı bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.