Bursa'da 50 lira için iki kardeşi vurdu

31.08.2020 - 13:06, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1051+ kez okundu.
 

Bursa'da 50 lira için iki kardeşi vurdu

Tekel bayisinde çıkan tartışma sonrası iki kardeş yaralanırken, kaçan saldırgan aranıyor.

Bursa’nın Osmangazi ilçesi Pınarbaşı Mahallesi'nde içki almak için tekel bayine gelen Sercan D. (24) ve Levent D. (33) isimli kardeşler ile beraberlerindeki arkadaşları Selahahattin Y. (28) arasında 50 lira nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından otomobilleriyle Uludağ yoluna giden 2'si kardeş 3 arkadaş arasında yeniden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.   İKİ KARDEŞİ VURUP, KAÇTI Selahattin Y., üzerinde taşıdığı tabancayla önce havaya ateş açtı, ardından iki kardeşi çeşitli yerlerinden vurarak yaraladı. Sercan D. ve Levent D. kanlar içinde kalırken, Selahattin Y. olay yerinden kaçtı.     SAĞLIK DURUMLARI İYİ Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İki kardeş, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, kaçan Selahattin Y.'yi yakalamak için çalışma başlattı.
Tekel bayisinde çıkan tartışma sonrası iki kardeş yaralanırken, kaçan saldırgan aranıyor.

Bursa’nın Osmangazi ilçesi Pınarbaşı Mahallesi'nde içki almak için tekel bayine gelen Sercan D. (24) ve Levent D. (33) isimli kardeşler ile beraberlerindeki arkadaşları Selahahattin Y. (28) arasında 50 lira nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından otomobilleriyle Uludağ yoluna giden 2'si kardeş 3 arkadaş arasında yeniden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

 

İKİ KARDEŞİ VURUP, KAÇTI
Selahattin Y., üzerinde taşıdığı tabancayla önce havaya ateş açtı, ardından iki kardeşi çeşitli yerlerinden vurarak yaraladı.

Sercan D. ve Levent D. kanlar içinde kalırken, Selahattin Y. olay yerinden kaçtı.

 

 

SAĞLIK DURUMLARI İYİ
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İki kardeş, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, kaçan Selahattin Y.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.