Bunların alayı böyle

29.12.2019 - 11:47, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36 1968+ kez okundu.
 

Bunların alayı böyle

Çocuğunun arkadaşıyla ilişkiye giren kadın öğretmenin, daha sonra kurbanına cep telefonu ve mücevher gibi hediyeler aldığı ortaya çıktı.

ABD'de özel eğitim öğretmeni olan Susan Elizabeth Weddle, 15 yaşında bir çocukla yüzlerce kez cinsel ilişkiye girdiği için tutuklandı. Skandalın patlamasıyla okuldan istifa eden 40 yaşındaki öğretmenin kurbanıyla tanışması, oğlunun arkadaşlarını futbol maçı izlemek üzere eve davet etmesiyle gerçekleşti. 15 yaşındaki çocukla evinde, otomobilinde ve plajda rezaletlere imza atan öğretmen, kurbanına cep telefonu ve mücevher gibi hediyeler aldı. Öğrencinin cep telefonuna çok sayıda çıplak fotoğraf da gönderen öğretmenin, yargılama sonucunda 35 yıl hapis cezası alma ihtimali bulunuyor. ABD, Miami'de 27 yaşındaki kadın öğretmenin yol açtığı rezaleti konuşuyor. Desiree Cartin Rodriguez adlı öğretmen, bir öğrencisiyle cinsel ilişki kaseti çekmekten tutuklandı.
Çocuğunun arkadaşıyla ilişkiye giren kadın öğretmenin, daha sonra kurbanına cep telefonu ve mücevher gibi hediyeler aldığı ortaya çıktı.

ABD'de özel eğitim öğretmeni olan Susan Elizabeth Weddle, 15 yaşında bir çocukla yüzlerce kez cinsel ilişkiye girdiği için tutuklandı.

Skandalın patlamasıyla okuldan istifa eden 40 yaşındaki öğretmenin kurbanıyla tanışması, oğlunun arkadaşlarını futbol maçı izlemek üzere eve davet etmesiyle gerçekleşti.

15 yaşındaki çocukla evinde, otomobilinde ve plajda rezaletlere imza atan öğretmen, kurbanına cep telefonu ve mücevher gibi hediyeler aldı.

Öğrencinin cep telefonuna çok sayıda çıplak fotoğraf da gönderen öğretmenin, yargılama sonucunda 35 yıl hapis cezası alma ihtimali bulunuyor.

ABD, Miami'de 27 yaşındaki kadın öğretmenin yol açtığı rezaleti konuşuyor. Desiree Cartin Rodriguez adlı öğretmen, bir öğrencisiyle cinsel ilişki kaseti çekmekten tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.