Bu ülkede CHP'li değilsen haklı bile olsan haksız çıkarsın

05.01.2021 - 14:25, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2324+ kez okundu.
 

Bu ülkede CHP'li değilsen haklı bile olsan haksız çıkarsın

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Pınar Gültekin'in öldürülmesinin ardından baba Sıddık Gültekin'i telefonla arayarak "davadan vazgeç" dediği iddiasıyla ilgili suç duyurusunda bulundu.

Muğla'da yaşayan 27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin, eski erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı tarafından vahçişe öldürülmüştü. Yaşanan olayın ardından Cemal Metin Avcı ve kardeşi Mertcan Avcı tutuklanmıştı. Sanıklardan Cemal Metin Avcı'nın "canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet, kardeşi Mertcan Avcı'nın da "suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme" suçundan 5 yıla kadar hapisle cezalandırılması istemiyle dava açılmıştı.   'DAVADAN VAZGEÇ' İDDİASI Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin ise CHP'li bir milletvekilinin kendisini telefonla arayarak "davadan vazgeç" dediğini öne sürmüştü Baba Sıddık Gültekin 31 Aralık'ta basın açıklaması yaparak o ismin CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin olduğunu duyurmuştu.     BABA GÜLTEKİN'E SUÇ DUYURUSU Süleyman Girgin'in avukatı Pınar Alpay Tozun da çıkan iddiaların ardından Muğla Adliyesi'ne gelerek Sıddık Gültekin hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na "iftira ve hakaret" suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu. Adliye çıkışı açıklama yapan Tozun, müvekkilinin son bir haftadır hak etmediği bir takım suçlamalarla karşı karşıya kaldığını, bu sebeple hakkını aramak istediğini söyledi.   "MÜVEKKİLİMİN ŞEREFİ VE SAYGINLIĞI ZEDENLENMİŞTİR" Hukuki sürecin takipçisi olacaklarını belriten Tozun, "Müvekkilimin onuru, şerefi ve saygınlığı zedelenmiştir. Gerçek olmadığı bilinen bir iddiayla yapılan bu iftira karşısında en doğal hak kullanılmıştır." dedi.
CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Pınar Gültekin'in öldürülmesinin ardından baba Sıddık Gültekin'i telefonla arayarak "davadan vazgeç" dediği iddiasıyla ilgili suç duyurusunda bulundu.

Muğla'da yaşayan 27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin, eski erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı tarafından vahçişe öldürülmüştü.

Yaşanan olayın ardından Cemal Metin Avcı ve kardeşi Mertcan Avcı tutuklanmıştı.

Sanıklardan Cemal Metin Avcı'nın "canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet, kardeşi Mertcan Avcı'nın da "suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme" suçundan 5 yıla kadar hapisle cezalandırılması istemiyle dava açılmıştı.

 

'DAVADAN VAZGEÇ' İDDİASI
Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin ise CHP'li bir milletvekilinin kendisini telefonla arayarak "davadan vazgeç" dediğini öne sürmüştü

Baba Sıddık Gültekin 31 Aralık'ta basın açıklaması yaparak o ismin CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin olduğunu duyurmuştu.

 

 

BABA GÜLTEKİN'E SUÇ DUYURUSU
Süleyman Girgin'in avukatı Pınar Alpay Tozun da çıkan iddiaların ardından Muğla Adliyesi'ne gelerek Sıddık Gültekin hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na "iftira ve hakaret" suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu.

Adliye çıkışı açıklama yapan Tozun, müvekkilinin son bir haftadır hak etmediği bir takım suçlamalarla karşı karşıya kaldığını, bu sebeple hakkını aramak istediğini söyledi.

 

"MÜVEKKİLİMİN ŞEREFİ VE SAYGINLIĞI ZEDENLENMİŞTİR"
Hukuki sürecin takipçisi olacaklarını belriten Tozun, "Müvekkilimin onuru, şerefi ve saygınlığı zedelenmiştir. Gerçek olmadığı bilinen bir iddiayla yapılan bu iftira karşısında en doğal hak kullanılmıştır." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.