Bu meleği bir anne nasıl sokağa atar?

06.06.2020 - 11:42, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1834+ kez okundu.
 

Bu meleği bir anne nasıl sokağa atar?

Mersin'in Tarsus ilçesinde cami avlusunda bulunan bebeğin kim tarafından bırakıldığı araştırılıyor.

Mersin'in Tarsus ilçesi Altaylılar Mahallesi'ndeki Toprak Camisi'ne namaz kılmak için gelen bir kişi, avlunun bulunduğu yerde ağlayan bir bebek olduğunu fark edince durumu polise bildirdi. 112 acil servis ekiplerince ilk muayenesi yapılan bebek, Tarsus Devlet Hastanesi'ne götürüldü.   5 GÜN ÖNCE DÜNYAYA GELDİ Tedavi altına alınan erkek bebeğin, 5 gün önce dünyaya geldiği belirtildi. Polis, bebeğin kim tarafından bırakıldığını tespit etmek için çalışma başlattı.
Mersin'in Tarsus ilçesinde cami avlusunda bulunan bebeğin kim tarafından bırakıldığı araştırılıyor.

Mersin'in Tarsus ilçesi Altaylılar Mahallesi'ndeki Toprak Camisi'ne namaz kılmak için gelen bir kişi, avlunun bulunduğu yerde ağlayan bir bebek olduğunu fark edince durumu polise bildirdi.

112 acil servis ekiplerince ilk muayenesi yapılan bebek, Tarsus Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

 

5 GÜN ÖNCE DÜNYAYA GELDİ
Tedavi altına alınan erkek bebeğin, 5 gün önce dünyaya geldiği belirtildi. Polis, bebeğin kim tarafından bırakıldığını tespit etmek için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.