Bu kez adanalı kadın, kocasını öldürdü

20.06.2020 - 11:26, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1701+ kez okundu.
 

Bu kez adanalı kadın, kocasını öldürdü

Karı- koca arasında çıkan bıçaklı kavgada Mehmet Karakuş hayatını kaybetti, eşi Venera Karakuş ise ağır yaralandı.

Adana'nın merkez Çukurova ilçesi Belediyeevleri Mahallesi’ndeki 8 katlı apartmanın 2'nci katındaki dairede, 10 yıllık evli ve 2 çocuk sahibi Mehmet Karakuş (35) ve Kırgız asıllı eşi Venera Karakuş (32) arasında çocuklarının evde olmadığı sırada bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine eşlerden biri mutfaktan bıçak alarak diğerine saldırdı.   YARALI KADIN HASTANEYE KALDIRILDI Bıçaklı boğuşma sonucu her ikisi de yaralandı. Bağırma ve yardım çığlıklarını duyup, eve gelen apartman sakinleri, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirip, yaralı kadını otomobil ile yakındaki özel hastaneye götürdü.   OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ Olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekibinin yaptığı kontrolde ise vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbesi alan ve bileği kesilen Mehmet Karakuş'un yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Karakuş’un cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Venera Karakuş'un ise ağır yaralı olduğu ve tedavisine devam edildiği öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Karı- koca arasında çıkan bıçaklı kavgada Mehmet Karakuş hayatını kaybetti, eşi Venera Karakuş ise ağır yaralandı.

Adana'nın merkez Çukurova ilçesi Belediyeevleri Mahallesi’ndeki 8 katlı apartmanın 2'nci katındaki dairede, 10 yıllık evli ve 2 çocuk sahibi Mehmet Karakuş (35) ve Kırgız asıllı eşi Venera Karakuş (32) arasında çocuklarının evde olmadığı sırada bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine eşlerden biri mutfaktan bıçak alarak diğerine saldırdı.

 

YARALI KADIN HASTANEYE KALDIRILDI
Bıçaklı boğuşma sonucu her ikisi de yaralandı. Bağırma ve yardım çığlıklarını duyup, eve gelen apartman sakinleri, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirip, yaralı kadını otomobil ile yakındaki özel hastaneye götürdü.

 

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekibinin yaptığı kontrolde ise vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbesi alan ve bileği kesilen Mehmet Karakuş'un yaşamını yitirdiğini belirledi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Karakuş’un cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Venera Karakuş'un ise ağır yaralı olduğu ve tedavisine devam edildiği öğrenildi.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.