Bu işe yaramaz Fosilleri kim konuşturuyor...

05.01.2021 - 10:06, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1258+ kez okundu.
 

Bu işe yaramaz Fosilleri kim konuşturuyor...

Ergenekon davasından hapse atılan İlker Başbuğ’un darbe çığırtkanlığına tepki gösteren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, şunları kaydetti: “Birisi ‘Menderes erken seçimi açıklasaydı darbe olmazdı’ diyor, diğeri ‘Bugün darbe imkanı yok Erdoğan’ın gitmesi için büyük bir felaket lazım” diyor.

Yıllarca bu ülkede tepe tepe kullandıkları darbe mekaniği millet iradesine yenik düştü. Ellerinde sadece provokatif söylem imkânı kaldı.” Bu apaçık cunta özlemidir AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan da şunları kaydetti: “İlker Başbuğ ve Can Ataklı’nın bugünkü söylemleri; Apaçık bir cunta özlemidir. Darbe seviciliğidir. Milli irade düşmanlığıdır. Milletimizin cennet vatanımızda ezelden ebede al bayrağımız ve Ezan-ı Muhammedi’nin altında hür ve barış içerisinde yaşama iradesine ihanettir.”   Darbeye meşruiyet kazandıran zihniyet Eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları ifade etti: “İlker Başbuğ buyurmuş: ‘Menderes 25 Mayıs’ta erken seçim ilan etseydi, yapılacak darbe milletin siyasi iradesine yönelik olurdu’. Şu mantığa bakın ya! Erken seçim ilan etmeyen bir Başbakana ve hükümetine darbe yapmak meşru o vakit! Darbeye meşruiyet kazandıran zihniyet bu!”   Erkek olan meydana gelsin! MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım da şunları söyledi: “Darbelerin hepsinin arkasında CHP’nin iktidarını görürsünüz. Ben buradan hodri meydan diyorum. Erkek olan meydana gelsin. Yapabiliyorsanız buyrun. 15 Temmuz’da vatanına ve iktidarına sahip çıkan Türk milletinin asil duruşunu unutmayın!”
Ergenekon davasından hapse atılan İlker Başbuğ’un darbe çığırtkanlığına tepki gösteren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, şunları kaydetti: “Birisi ‘Menderes erken seçimi açıklasaydı darbe olmazdı’ diyor, diğeri ‘Bugün darbe imkanı yok Erdoğan’ın gitmesi için büyük bir felaket lazım” diyor.

Yıllarca bu ülkede tepe tepe kullandıkları darbe mekaniği millet iradesine yenik düştü. Ellerinde sadece provokatif söylem imkânı kaldı.”

Bu apaçık cunta özlemidir
AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan da şunları kaydetti: “İlker Başbuğ ve Can Ataklı’nın bugünkü söylemleri; Apaçık bir cunta özlemidir. Darbe seviciliğidir. Milli irade düşmanlığıdır. Milletimizin cennet vatanımızda ezelden ebede al bayrağımız ve Ezan-ı Muhammedi’nin altında hür ve barış içerisinde yaşama iradesine ihanettir.”

 

Darbeye meşruiyet kazandıran zihniyet
Eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları ifade etti: “İlker Başbuğ buyurmuş: ‘Menderes 25 Mayıs’ta erken seçim ilan etseydi, yapılacak darbe milletin siyasi iradesine yönelik olurdu’. Şu mantığa bakın ya! Erken seçim ilan etmeyen bir Başbakana ve hükümetine darbe yapmak meşru o vakit! Darbeye meşruiyet kazandıran zihniyet bu!”

 

Erkek olan meydana gelsin!
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım da şunları söyledi: “Darbelerin hepsinin arkasında CHP’nin iktidarını görürsünüz. Ben buradan hodri meydan diyorum. Erkek olan meydana gelsin. Yapabiliyorsanız buyrun. 15 Temmuz’da vatanına ve iktidarına sahip çıkan Türk milletinin asil duruşunu unutmayın!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.