Brüksel'de gece park ve içki içmek yasak olacak

03.12.2019 - 11:58, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36 859+ kez okundu.
 

Brüksel'de gece park ve içki içmek yasak olacak

Belçika'nın başkenti Brüksel'de 1 Şubat 2020'den itibaren gece yarısından sabah 6'ya kadar kamuya ait açık alanlarda alkollü içki içmek yasaklanıyor.

"Hayata müdahale" , "özgürlükler kısıtlanıyor" gibi tartışmalar olmadan Belçika yeni bir yasağa hazırlanıyor. İÇKİ İÇMEK YASAKLANACAK Başkent Brüksel'de 1 Şubat 2020'de yürürlüğe girecek yasakla gece yarısından sabah 6'ya kadar kamuya ait açıklanlarda alkollü içki tüketmek yasak olacak. CEZASI 350 EURO Kararın alınmasında alkolden dolayı gürültü kirliliği, şiddet ve hırsızlık gibi asayiş olaylarının artması etkili oldu. Bu yasağa uymayanlar 350 euro yaklaşık 2 bin 230 lira ceza ödeyecek.
Belçika'nın başkenti Brüksel'de 1 Şubat 2020'den itibaren gece yarısından sabah 6'ya kadar kamuya ait açık alanlarda alkollü içki içmek yasaklanıyor.

"Hayata müdahale" , "özgürlükler kısıtlanıyor" gibi tartışmalar olmadan Belçika yeni bir yasağa hazırlanıyor.

İÇKİ İÇMEK YASAKLANACAK

Başkent Brüksel'de 1 Şubat 2020'de yürürlüğe girecek yasakla gece yarısından sabah 6'ya kadar kamuya ait açıklanlarda alkollü içki tüketmek yasak olacak.

CEZASI 350 EURO

Kararın alınmasında alkolden dolayı gürültü kirliliği, şiddet ve hırsızlık gibi asayiş olaylarının artması etkili oldu.

Bu yasağa uymayanlar 350 euro yaklaşık 2 bin 230 lira ceza ödeyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.