Böreğin altına gizlenen altınlar gümrük polisine takıldı

03.11.2019 - 20:52, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36 857+ kez okundu.
 

Böreğin altına gizlenen altınlar gümrük polisine takıldı

Türkiye’den Almanya’ya giden Türk gurbetçinin böreklerin arasına gizlediği altınları Alman polisi yakaladı.

Almanya’daki Düsseldorf Havaalanı’nda, bir Türkiye vatandaşı böreklerin arasına gizlediği altınlarla kontrolden geçmeye çalışırken gümrük polisi tarafından yakalandı. BÖREKLERİN ALTINA DÖŞEMİŞ Düsseldorf Havaalanı’nda Türkiye’den Almanya’ya giden bir Türk vatandaşı, bir kutudaki böreklerin içerisine gizlediği altınlarla yakalandı. POLİS ALTINLARA EL KOYDU Almanya’nın Witten şehrinde yaşadığı belirtilen 27 yaşındaki Türk vatandaşının gizlice kontrolden geçirmeye çalıştığı 2 bin euro değerindeki 4 adet altın bileziğe el konuldu. Gümrük polisinin şahıs hakkına işlem başlattığı belirtildi.
Türkiye’den Almanya’ya giden Türk gurbetçinin böreklerin arasına gizlediği altınları Alman polisi yakaladı.

Almanya’daki Düsseldorf Havaalanı’nda, bir Türkiye vatandaşı böreklerin arasına gizlediği altınlarla kontrolden geçmeye çalışırken gümrük polisi tarafından yakalandı.

BÖREKLERİN ALTINA DÖŞEMİŞ

Düsseldorf Havaalanı’nda Türkiye’den Almanya’ya giden bir Türk vatandaşı, bir kutudaki böreklerin içerisine gizlediği altınlarla yakalandı.

POLİS ALTINLARA EL KOYDU

Almanya’nın Witten şehrinde yaşadığı belirtilen 27 yaşındaki Türk vatandaşının gizlice kontrolden geçirmeye çalıştığı 2 bin euro değerindeki 4 adet altın bileziğe el konuldu.

Gümrük polisinin şahıs hakkına işlem başlattığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.