Bodrum Turist kazıklamada yeni rekorlara imza atıyor

GÜNDEM 24.06.2020 - 12:13, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2122+ kez okundu.
 

Bodrum Turist kazıklamada yeni rekorlara imza atıyor

En çok turist çeken yerlerin başında gelen Bodrum'da, yeme-içme fiyatları el yakıyor.

Koronavirüs tedbirleri sonrası normalleşmeye geçilmesi ile birlikte turizmde hareketlilik yaşanmaya başladı. Başta sosyetenin olmak üzere en çok tercih edilen gözde tatil beldesi Bodrum'da,  yeme-içme fiyatları yine el yakıyor. Her yaz tatilcilere uygulanan fiyat listesiyle tartışılan Bodrum'da, geçtiğimiz yıllarda lahmacun-ayran 100 liradan satılıyordu. Bu seneki fiyatlar da geçtiğimiz yılları aratmıyor...   KOLA 61 DÖNER 370 LİRA Cep yakan adisyonlar sosyal medyada paylaşılmaya başlandı. Bir kola 61 liradan satılırken, döner ise 370 liradan satışa sunuldu.
En çok turist çeken yerlerin başında gelen Bodrum'da, yeme-içme fiyatları el yakıyor.

Koronavirüs tedbirleri sonrası normalleşmeye geçilmesi ile birlikte turizmde hareketlilik yaşanmaya başladı.

Başta sosyetenin olmak üzere en çok tercih edilen gözde tatil beldesi Bodrum'da,  yeme-içme fiyatları yine el yakıyor.

Her yaz tatilcilere uygulanan fiyat listesiyle tartışılan Bodrum'da, geçtiğimiz yıllarda lahmacun-ayran 100 liradan satılıyordu. Bu seneki fiyatlar da geçtiğimiz yılları aratmıyor...

 

KOLA 61 DÖNER 370 LİRA
Cep yakan adisyonlar sosyal medyada paylaşılmaya başlandı. Bir kola 61 liradan satılırken, döner ise 370 liradan satışa sunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.