Biz bu hainleri beslemek zorundamıyız

19.06.2020 - 22:52, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1838+ kez okundu.
 

Biz bu hainleri beslemek zorundamıyız

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın "Bazı bakanların neden Libya'ya gittiğini anlamakta güçlük çekiyorum." sözlerine sert tepki göstererek "Hafter’e sorun da izah etsin! Hey Allah'ım ya!" ifadelerini kullandı.

2gün önce Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Mit Başkanı Hakan Fidan'ında bulunduğu üst düzey Libya çıkarması, her fırsatta Türkiye'yi Batı'ya şikayet eden CHP'de rahatsızlığa sebep oldu.   SAHADA VE MASADA KAZANAN TÜRKİYE RAHATSIZ ETTİ! Libya'da meşru hükümeti destekleyerek bölgenin kaderini değiştiren, Doğu Akdeniz'de Türkiye'siz bir denklemin olamayacağını gösteren tüm hamleler yerli ve milli olmaktan uzak CHP zihniyetinde bir hazımsızlık oluşturdu.   ÖZTRAK KİMİN SÖZCÜSÜ! BAE, Suudi Arabistan, Mısır ve Rusya'nın desteğini almasına rağmen Türk SİHA'larıyla bozguna uğrayan Hafter'e her geçen gün destek azalırken CHP'li Öztrak'in açıklamaları savunduğu değerleri göstermesi açısından pes dedirten nitelikteydi. CHP Parti Sözcüsü Öztrak'ın tepki çeken sözleri BÜLENT TURAN: HEY ALLAH'IM YA! AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada vatanın menfaatlerini anlamakta güçlük çeken Öztrak'a "Hafter’e sorun da izah etsin! Hey Allah'ım ya!" diyerek tepki gösterdi.   CHP'Lİ ÖZTRAK NE DEMİŞTİ? Türk heyetinin Libya'da yaptığı görüşmelerle ilgili bir soruya, "Kapsamlı bir heyetle oraya gitmesine bir şey dememekle birlikte Libya'ya Hazine ve Maliye Bakanı'nın gitmesinin nedenini çok fazla anlayabilmiş vaziyette değilim. Çünkü orada sonuç itibarıyla bir iç savaş sürüyor, daha henüz savaşın yaralarının sarılmasının düşünüldüğü noktaya gelinmiş vaziyette değil. O nedenle Libya'ya böyle bir heyetin gönderilmesini yadırgamamakla birlikte bazı bakanların neden oraya gittiğini anlamakta güçlük çekiyorum." cevabını vermişti. KAYNAK: HABER7
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın "Bazı bakanların neden Libya'ya gittiğini anlamakta güçlük çekiyorum." sözlerine sert tepki göstererek "Hafter’e sorun da izah etsin! Hey Allah'ım ya!" ifadelerini kullandı.

2gün önce Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Mit Başkanı Hakan Fidan'ında bulunduğu üst düzey Libya çıkarması, her fırsatta Türkiye'yi Batı'ya şikayet eden CHP'de rahatsızlığa sebep oldu.

 

SAHADA VE MASADA KAZANAN TÜRKİYE RAHATSIZ ETTİ!

Libya'da meşru hükümeti destekleyerek bölgenin kaderini değiştiren, Doğu Akdeniz'de Türkiye'siz bir denklemin olamayacağını gösteren tüm hamleler yerli ve milli olmaktan uzak CHP zihniyetinde bir hazımsızlık oluşturdu.

 

ÖZTRAK KİMİN SÖZCÜSÜ!

BAE, Suudi Arabistan, Mısır ve Rusya'nın desteğini almasına rağmen Türk SİHA'larıyla bozguna uğrayan Hafter'e her geçen gün destek azalırken CHP'li Öztrak'in açıklamaları savunduğu değerleri göstermesi açısından pes dedirten nitelikteydi.

CHP Parti Sözcüsü Öztrak'ın tepki çeken sözleri


BÜLENT TURAN: HEY ALLAH'IM YA!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada vatanın menfaatlerini anlamakta güçlük çeken Öztrak'a "Hafter’e sorun da izah etsin! Hey Allah'ım ya!" diyerek tepki gösterdi.

 

CHP'Lİ ÖZTRAK NE DEMİŞTİ?

Türk heyetinin Libya'da yaptığı görüşmelerle ilgili bir soruya, "Kapsamlı bir heyetle oraya gitmesine bir şey dememekle birlikte Libya'ya Hazine ve Maliye Bakanı'nın gitmesinin nedenini çok fazla anlayabilmiş vaziyette değilim. Çünkü orada sonuç itibarıyla bir iç savaş sürüyor, daha henüz savaşın yaralarının sarılmasının düşünüldüğü noktaya gelinmiş vaziyette değil. O nedenle Libya'ya böyle bir heyetin gönderilmesini yadırgamamakla birlikte bazı bakanların neden oraya gittiğini anlamakta güçlük çekiyorum." cevabını vermişti.

KAYNAK: HABER7

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.